Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Temutól vett okosórához...

Temutól vett okosórához milyen androidos applikáció kell?

Figyelt kérdés

Semmit nem találok róla a leírásban, és az óra csak app-ot hiányol itt-ott

Paearofero M13 a típusa

okt. 16. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem találtam semmit, de a dobozán vagy a leírásában sincs legalább egy QR-kód?
okt. 16. 21:09
 2/15 Mad Max2 ***** válasza:
58%

A Temu kb csak kamu szarokat árul

Egyik kollégám pl vett onnan robotporszívót 12 ezrért.

Alig várta hogy megkapja....

Aztán kapott egy játék robotporszívót:DD

Gondolom az okosóra is valami ilyesmi átveréses "termék" lehet

okt. 16. 21:14
 3/15 anonim ***** válasza:
46%

Nem kamu szarok vannak ott, csak el kell olvasni a leírást, meg nem csak a képet nézni.

Én is láttam már olyat, hogy túl szép volt, hogy igaz legyen, hogy olyan cucc nagyon olcsón. Majd kiderült, hogy csak kiegészítő hozzá, vagy csak matrica.

De ha hülye az ember vagy nem olvas akkor bele szaladhat sajnos az ilyenbe. Át kell nézni a dolgokat.

Rendeltünk már onnan sok mindent lámpát, szerszámot, ruhát, cipőt, meg mindent is. Mindennel meg voltunk eddig elégedve, a legnagyobb probléma az volt, hogy szálhibás volt az egyik póló, meg nem volt jó a mérete az egyik felsőnek. Vissza küldtük és kész, mert ugye azt is lehet. Ha mégse oldvasott valaki, akkor még ez egy utolsó opció, hogy vissza lehet küldeni.

okt. 16. 21:48
 4/15 Thunderfairy ***** válasza:
56%
Pont tegnap néztem meg egy videót a youtube-n hogy miért is ne rendeljen senki temu-ról. Érdemes lenne utána néznetek. Mad Max2 kicsikébe elmondta a lényeget.
okt. 16. 22:29
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
#3 Én nem lennék annyira büszke erre. Temus szemetek rendelésével csak a globális hulladéktermelésben és a pénzügyi válság elmélyítésében veszel részt. Nem az a baj, hogy kínai a cucc, hanem az, hogy a Temu kizárólag a gyártási selejtet adja el, ami egy éven belül garantáltan tönkre megy. Márha addig nem kerül szemétbe a botrányos minősége miatt.
okt. 17. 02:31
 6/15 retektorta ***** válasza:
38%
#5 Butaságokat írsz. A temu most az agresszív reklámkampánya miatt került célkeresztbe, de valójában semmivel sem rosszabb, mint az aliexpress vagy a banggood. Az ali nagyon sokat romlott az utóbbi időben, tele van átverős eladókkal. Most pl. a banggood-al vitatkozom, hogy amit küldtek, az rossz, mármint nem az adott darab, hanem az egész széria, de persze ezt nem mondja senki. Ezek közül talán még a temu a legtisztességesebb, mert ami nem tetszik, azt visszaküldöd és kész.
okt. 17. 09:47
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem köszönöm a válaszokat. Végül kiderítettem, hogy semmi nem kell, csak a teloban a Bluetooth beállításoknál hozzáadni.

A nehezen megtalálható, és furán mentett pdf-ben megleltem az RDFit appot, ami nem kell feltétlenül, de jó ha van. Működik rendesen minden.

Hol szerepel a kérdésemben, hogy a Temo milyen gyakorlatot folytat a kereskedelemben, és milyen minőségűek a termékek.

Nem a Temu-vásárlók teszik tönkre az országot

okt. 17. 12:14
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

#6 A három említett felület közül egyedül a Temu árasztja el a világot a silány vackaival. Kíváncsi lennék, hogy ha nem lehetne kidobni azt a sok szemetet, ami elromlik, akkor azzal mit csinálna az otthonában az ember. Egy kísérletet nagyon megérne ez, mert akkor talán elgondolkodna mindenki, hogy mit is jelent igazából a szemét fogalma.

Érdemes végignézni Horváth András videóját is:

https://www.youtube.com/watch?v=efvc2dYfw6E

Pontosan erről van szó, amit bemutat. Megveszed a terméket, mert röhejesen olcsó. A termékek egy része alapból hibásan érkezik, ez már megy is rögtön a kukába. Nesze neked környezet meg mikroműanyag. A többit használod napokig-hetekig-hónapokig, aztán elromlik, eltöredezik, ne adj isten balesetet okoz (volt már példa rázó és kigyulladó termékre is). Majd megy a kukába az is. Közben a Forint átváltódott jüanba. Az EUR átváltódott jüanba. Az dollár átváltódott jüanban. Az egész világon elinflálódott a pénz a kínaiak markába, mert a kedves fogyasztók a szemét megvételével értéket adtak a kínai jüannak. Gyakorlatilag jüant termeltek a vásárlással, értsd jól. És akkor a gyerek rabszolgamunkáról ne is beszéljünk, ami egy alátámasztott tény a Temuval kapcsolatban.

#7 > "Nem a Temu-vásárlók teszik tönkre az országot"

Igazad van, nem a Temu, hanem az, aki vásárol tőlük. Sok kicsi sokra megy.

okt. 17. 15:22
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Temu-vásárló=aki a Temutól vásárol
okt. 17. 15:26
 10/15 anonim ***** válasza:
4 perc alatt két lepontozás és egy válasz. Holott a videó, amit linkeltem az 20 perces... Sok mindent elmond.
okt. 17. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!