Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen számológépet ajánlatok...

Borka8 kérdése:

Milyen számológépet ajánlatok gimnáziumra?

Figyelt kérdés
9.-es lányomnak keresünk tudományos számológépet, alapszinten tanulja a matekot. Én régen voltam már sulis, nem tudom milyen kell neki. Nagyjából 3 és 8 ezer forint közötti kategória jöhet szóba. Köszi :)

okt. 15. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

A casio 991 tud másodfokú egyenletet megoldani, szórást (kvartiliseket, átlagot) számolni... Legálisan lehet használni az érettségin ezeket a funkciókat.

Ezen kívül tud kétismeretlenes egyenletrendszereket megoldani is. Én tanárként ezt javaslom.

okt. 16. 09:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Alzán találtam egy casio fx 220 plus 2e tudományos számológépet, türkíz színben. Ára 5390 ,-
okt. 16. 10:46
 13/21 Tom Benko ***** válasza:
@8: Olyan nincs, hogy nem feltűnő. Legfeljebb a tanár nem szól érte.
okt. 16. 10:48
 14/21 anonim ***** válasza:
8 főleg most, hogy behozták ezt a rendeletet, hogy beszedik a telefont 😂😂😂 sok iskolában nem tartják ezt a szabályt, de a környékünkön azok pont azok az iskolák, amikben olyanok tanulnak, hogyha még beszélni is tudna hozzájuk a számológépük, akkor is kérdéses, hogy összehoznának e egy kettest
okt. 16. 10:57
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Pedig nagyon feltűnő hogy mindig a Casiot ajángatják pedig egyáltalán nem jobb, pont ugyanannyit tud mint az említett Sharp vagy a Canon f789sga ami nagy tudása ellenére még sokkal olcsóbb is. De csak a Casiot propagálják.. :(

Mintha így akarnák eladni mert másképp nem venné senki. Mindenesetre furcsa.

okt. 16. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

"még sokkal olcsóbb is"

Mitől? :D :D :D

"Legutolsó ismert ár (2023-10-16): 11090.00"

okt. 17. 09:08
 17/21 Tom Benko ***** válasza:
@15: A temu casiot értŕkesít.
okt. 17. 11:55
 18/21 anonim ***** válasza:

A Canon 10 alatti, a Casio 15 fölötti..

okt. 17. 12:23
 19/21 anonim ***** válasza:

"a Casio 15 fölötti.."

Melyik? Szó esik Fx82-ről hétezerért...

okt. 20. 18:54
 20/21 anonim ***** válasza:

19

Ezek az érettségin használható csúcs számológépek:

15eFt fölött:

Casio fx-991 CEX

Sharp EL-W506T

10eFt alatt:

Canon f789sga

Ez a három körülbelül egyazon tudással rendelkezik. Igaz főleg műszaki pályára készülők tudják kihasználni.

Ezek alatt vann az olcsóbb fx520 és fx82 stb, de inkább azt érdemes nézni összehasonlításhoz a gyártók közt hogy melyik hány funkcióval rendelkezik.

okt. 20. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!