Samsung smart tv-vel felvett filmeket hogyan tudom lejátszani PC-n? Létezik valamilyen dekódoló program?
Figyelt kérdés
okt. 13. 08:38
11/18 anonim válasza:
Ezzel azt cáfoltam hogy: "ezek jogi okokból titkosítva vannak"
Ha egyik készüléknél szabad másiknál nem, akkor az nem jogi ok csak a gyártó balf@xsága...
12/18 anonim válasza:
#11 Ezzel nem cáfoltál semmit, mert csak a tévére vonatkozott. Nem vagyok jogász, nem tudom, set top boxoknál miért nézik el.
13/18 anonim válasza:
#12 Nem néznek el semmit. Nem vonatkozik ilyen szabály a titkosítatlan csatornákra. Ennyi.
14/18 anonim válasza:
#13 Akkor mi okuk lenne korlátozni a lejátszást pont ugyanarra a tévére??
15/18 anonim válasza:
#14 A szabály csak a kódolt csatornákra vonatkozik. Azok nálam sem játszhatók vissza PC-n. A Samu sara hogy ők nem oldották meg hogy a kódolatlanok átrakhatók legyenek PC re.
16/18 anonim válasza:
#15 Nem hiszem, hogy van olyan tévé, ami szabványos formátumban, kódolatlanul venne fel bármilyen csatornáról, ez nem Samsung-specifikus. A kódolatlan csatornák nem emiatt kódoltak, hanem hogy előfizetés nélkül ne tudd nézni őket, teljesen más történet.
17/18 anonim válasza:
Köszönöm az infót. Emiatt nem fogok Samu tvt venni.
18/18 anonim válasza:
#17 Hülyeség egy gyk-s kommentelő miatt leírni egy gyártót. Nézz utána inkább a témának. Nekem pl. Panasonic tévém van, ezzel is ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!