Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IPhone SE-vel kompatibilis...

IPhone SE-vel kompatibilis okosórák?

Figyelt kérdés
Samsung okosórák tudom hogy nem kompatibilisek de azt hallottam hogy a huaweii-ek se nagyon működnek vele. Keret: 25k

okt. 11. 04:06
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Ne vegyél Apple-t, ha sajnálod rá a pénzt. Egy nyamvadt fülhallgató is majdnem 60 ezer ft náluk
okt. 11. 04:56
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Igaza van az elsőnek. Az Apple drága, és kb semmi mással nem működik.
okt. 11. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Az SE széria egy hulladék. Nekem is volt. Akármelyik középkategóriás max 150 ezres droidos telóval jobban jártál volna. Főleg ha garasoskodsz. Ha Apple kellett, akkor fizesd csak ki a legalább 100 ezret az okosórára is
okt. 11. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Huawei működik vele (nekem is működött), de korlátozottan, pl nem minden értesítés ment át, a hívás az órán nem működött és nem tudtam háttérképet változtatni. De az időt, az időjárást szinkronizálta, az SMS, Facebook üzenetek átmentek, az egészségi adatokat is jól mérte és szinkronizálta.

Viszont ha iPhone, akkor vegyél hozzá Apple Watch-ot. Egy Watch SE már 100 ezer körül megvan.

okt. 11. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
25k-ért max egy egyszerű aktivitásmérőt kapsz, normális okosórák kb 100tól felfelé vannak. Amúgy a huaweiek kompatibilisek iOS-szel és androiddal is. Legalábbis az új watch gt5 széria biztosan. És ezerszer jobban néznek ki mint az Apple watch. Igaz árban sem olcsóbbak mint az Apple de a minőséget mindig meg kell fizetni.
okt. 13. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!