Miért blokkolja a termosztát a kazánt?
Figyelt kérdés
Vaillant ecoTec pro kazánon nem kapcsol be a fűtés. Két héttel ezelőtt a hideg miatt automatikusan bekapcsolt. Most viszont hiába próbálkozom nem működik. Az S30 állapotkód jelenik meg, miszerint a termosztát blokkolja a fűtést. Cseréltem benne elemet, megpróbáltam, amit csak tudtam. Kikapcsoltam a kazánt, majd újra be. Hallani lehet, hogy elkezdené fűteni a vizet, de mégis azonnal lekapcsol. Mi lehet a probléma?okt. 4. 16:33
1/7 anonim válasza:
Ha melegvizet csapolsz (melegvíz csapot megnyitod) akkor működik rendesen?
Váltószelep vált oda-vissza? Mert ha melegvíz módban maradt, akkor jogosan reklamál a kazán.
2/7 A kérdező kommentje:
A melegvíz működik rendesen és hallom is a váltást (ha az a hang lenne az), de mégis lekapcsol azonnal.
okt. 4. 16:54
3/7 anonim válasza:
De az S.30 pontosabban: "Nincs hőigény a szabályozótól"
Termosztát milyen? AZ is elromolhat, nem csak a kazán...
4/7 anonim válasza:
Ez a hibaüzenet nem a termosztátról szól, ez félreértelmezés.
Itt a szabályozó nem a termosztát.
5/7 A kérdező kommentje:
Hívtunk szerelőt. A probléma a kazánnal lesz.
okt. 5. 11:03
6/7 anonim válasza:
A váltószelep ha beragad, az csinál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!