Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen wifi routert ajánlotok...

Milyen wifi routert ajánlotok maximum 20 ezer ft ig?

Figyelt kérdés
szept. 28. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Menj be egy műszaki boltba és vedd le a polcról az elsőt amire az van írva, hogy "Dual Band", "AC" vagy "AX", esetleg "WiFi 6". Az "N"-eseket kerüld, bár ezeket már fillérekért árulják, nem az az árkategória amiben te keresel.
szept. 28. 11:55
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

, pl. ez jó lenne?

szept. 28. 12:24
 3/10 A kérdező kommentje:
[link] Vagy ezis jó lehet?
szept. 28. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Tökéletes mindegyik, én az elsővel jobban szimpatizálok, ha elég 3 LAN port (vagy van switched).
szept. 28. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

>>Menj be egy műszaki boltba és vedd le a polcról az elsőt amire az van írva, hogy "Dual Band", "AC" vagy "AX", esetleg "<<

Ha csak nem akarod magad szivatni, akkor ne ez tedd!

kb másfél éve behalt az atomstabilnak mondott MikroTik routerem, semmi extra terhelésnek nem volt kitéve...

Vettem egy Keenetic routert, beállítottam másfél éve, és azóta is megy. Volt már ASUS, TP-Link, D-Link, LinkSys, Netgear routerem, de eddig messze ez az ismeretlen márka teljesít a legjobban. Most amúgy akciós a MM-ban!

[link]

szept. 28. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
A Tenda szemét! Ne olyat!
szept. 28. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:

TP-Link Archer AX12, TP-Link Archer AX17 AX1500.

Az ASUS RT-AX1800U és ASUS RT-AX53U egy kicsivel több, de időnként akciózzák és akkor megkapható 20ért.

szept. 28. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Nekem Sagencom routerem van, nem vettem, hanem a Telecom hozta. Három éve megvan, de semmi baja.
szept. 28. 22:47
 9/10 anonim válasza:
50%
Érdekes hogy mik a tapasztalatok,és biztos mindenki segíteni akar.Szerintem minden márkában akad kiváló és nagyon rossz példány(persze a drágábbak között ritkán)A munkahelyemen esküsznek a D-Linkre,nekem jól működik a Tenda,de jó volt a TP-linkem is.A telekomos is jó.Úgyhogy bármit vehetsz,valószínüleg jó lesz!
szept. 30. 13:23
 10/10 anonim válasza:
Adj egy kicsit többet és vedd meg az ASUS RT-AX1800U-t. Hidd el megéri. A Tendát felejtsd el, nagyon instabil.
okt. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!