Kompresszorhoz ilyen fém csőlezáró csavart lehet valahol szerezni?
Ez lenne az ilyen kéne [link]
Kicseréltem a csőrészt mert szétment de amit vettem csak ezt az egy fém lezárót adták,bele raktam a másik csőben volt két ilyen lezáró de műanyag gyárilag vagyis egy nagy kalap fos mert engedi a levegőt meg néha elfordul benne az imbusz kulcs is szóval rendesen meghúzni sem lehet.
Ilyesmi csőlezáró elem nem lenne jó bele? Szerelvényboltokban kapni. Már ha stimmel a méret meg a menet.
1/
Lehet elmegyek majd a közeli ilyen boltba ahol ilyen cuccokat árulnak.
2/
Erre még nem is gondoltam.
Amennyire tudom levegőnél metrikus szerelvények vannak, így lehet sima csavart is bele tudsz tekerni ha nem finommenetes.
Komolyabb csavarboltban szerintem tudnak segiteni ha viszed a mintát.
5/
Annyit tudok,hogy az előző kompresszor csövében gyárilag ez a műanyag dugó volt benne,sajnos vennem kellett új csövet mert a spiáter nem túl tartós ebbe adtak egy fémet amit szintén fotóztam is de kéne még egy darab belőle mert ez a műanyag úgy selejt ahogy van ereszt mellette a levegő.Szóval elméletileg a csövek csavarmenete ugyan az.
6/
Holnap leszaladok a közeli csavarboltba és majd meglátjuk tudnak e segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!