Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Antenna kábelnek árt a víz?

Antenna kábelnek árt a víz?

Figyelt kérdés
Tegnap óta nincs adás a TV-n, a beltéri egység szerint nincs jelerősség és jelminőség. Régi fajta Philips műholdvevő. Megnéztem az erkélyen az antenna kábelét, és találtam rajta egy toldást. Ez a toldó rozsdás, és szétszedtem, a belseje vizes volt, és a réz is rozsdás. Ez okozhatja, hogy nincs adás? Az árnyékolás nem ér bele a rézbe sehol.
szept. 18. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Okozhatja, mert a rozsdán nem megy át a jel.
szept. 18. 09:28
 2/5 Szirty ***** válasza:
78%
Okozhatja.
szept. 18. 10:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Találtam itthon egy új toldót, a koax kábel mindkét végét megblankoltam, de még mindig nincs adás. Máshol nincs ilyen toldó, legalábbis a szobában van, de azt nem éri víz. Még arra tudok gondolni, hogy az antennához menő kábel lehet a ludas, mert annak meg van repedezve a gumi borítása, de már vagy 5 éve kb.
szept. 18. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor hívd ki a szolgáltatót.
szept. 18. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Toldó nélkül kellene hibát keresni, különben sosem találod meg. De egyszerűbb, ha hívod a szolgáltatót.
szept. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!