Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet PDF-ből MIDI...

Hogyan lehet PDF-ből MIDI file-t készíteni?

Figyelt kérdés
Van egy kottám ami elég bonyolult és több midi szerkesztőt is megpróbáltam de lényegében a 0-ról kel újra szerkeszteni a pdf-et hogy midi-t csináljak belőle. Nincs könyeb út?
szept. 14. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van könnyebb, csak az drágább.
szept. 14. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:

A kulcskifejezés, amit keresel: "optical music recognition":

[link]

[link]

szept. 14. 20:43
 3/13 A kérdező kommentje:
A capellascann ban kinlódtam egy 3 órát de azzal se tudom tökéletesen mind megcsinálni. Egyszerűen annyira bonyolult a kotta hogy még kinézni belőle valamit is nehéz.
szept. 14. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:

A számítógépen ilyet csupán gyorsabban lehet csinálni, de ha valamire ember sem képes, akkor a számítógépnek sem fog menni. És még ha sikerül is valami, bizosan javítanod kell utólag.

Milyen kotta ez?

szept. 14. 21:12
 5/13 A kérdező kommentje:
runtah medley buleud kottája, vannak benne részek amiket szépen megcsinál a program scan-je de csak egy részét.
szept. 15. 03:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy létezne olyan szoftver a világon, ami pl. egy nagyzenekari kottát képes lenne egy az egyben tökéletes midi-be átírni. De még egy szimpla zongorakottában is lehetnek olyan jelölések, amikkel nem nagyon tud mit kezdeni a program.
szept. 15. 05:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Közben megnéztem az említett kottát. Szerintem felejtsd el, messze túlmutat az egyszerű zeneismereti alapokon ennek az olvasása, egy szoftver ezzel biztosan nem boldogul.
szept. 15. 06:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! igazából ez egy szóló zongora játék de igen bonyolult. Meglehetne csinálni hozzá a midi-t csak ehhez nekem nincs elég tapasztalatom. Van egy videó yt-n de ott sajnos nem lehet kivenni azt hogy milyen billentyűt nyom le mert túl van effektezve gondolom szándékosan a videó. Na de most már tudom hogy én és a program tudása nem elég ehez a kottához. valahogy megpróbálom a nehéz részeket úgy megszerkeszteni hogy ne legyen rossz a fülnek :)
szept. 15. 06:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám valamilyen MI alapú megoldással. Kell keresi rá egy modellt, hátha van.
szept. 15. 08:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát ez azért annyira nem bonyolult kotta. Vannak ennél sokkal mákostésztábbak is. Ülj neki és szánj rá néhány estét és gépeld be.
szept. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!