Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit kell nézni egy magasnyomás...

Mit kell nézni egy magasnyomású mosónál?

Figyelt kérdés

Melyik paraméter az, ami megadja , hogy mennyire erős egy gép?

Azért kérdezem, mert most hoztam próbából egy K2 Karchert, de egy forintot nem ér. 120 bar teljesítmény papíron, de nem is ez a zavaró, hogy 120 ezres gép is 150-et tud.

Azt hogy?

szept. 9. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A 120 bar az már nagyon erős - szerintem be kéne dugni a konnektorba...
szept. 9. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy ipari magasnyomású 200 bartól kezdődik. Kérdés, hogy kell-e neked. Mire nem elég a 120 bar?
szept. 9. 18:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Hmm akkor lehet nem jól állítottam be. Van a k2-n állítható nyomás?
szept. 9. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Ennyit tud és a leírásban is az van hogy max kerti bútor meg bicikli mosás.
szept. 9. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet gyárilag is hibás az új cucc - de reklamáció előtt még egyszer tanulmányozd át a használati utasítást, és keress valamilyen dugulást a rendszerben!
szept. 9. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

P.S.

Mérd meg a maximális spriccelés mellett a felvett elektromos (hatásos) teljesítményt - az a durva meghibásodást is könnyen elárulhatja!

szept. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!