USB kábellel nehezen, legalábbis közvetlenül. Előbb célszerű számítógépre másolni, majd onnan az MP3 lejátszóra.
szept. 5. 17:59
3/12 anonim válasza:
SD kártya alapon működik?
mert akkor csak megfogod az sd kártyát, berakod a telefonba. Telefonra letöltöd a zenét és átmásolod az SD kártyára.
Majd az SD kártyát berakod az mp3-ba.
Ugyanígy ha van sd kártya olvasód megoldhatod gépről <3
szept. 5. 18:56
4/12 anonim válasza:
#2, a kérdés úgy szól, hogy telefonról vagy számítógépről.
El kéne olvasni a kérdést, mielőtt nekiállsz kioktatni.
szept. 5. 19:01
5/12 anonim válasza:
#3: nincs benne kártyafoglalat. Minek találgatsz, ha nem tudod? Szánalmas hogy egyikőtök sem tud ráguglizni a készülékre.
Találgassatok még!
Lehet, hogy floppy lemezzel megy?
szept. 5. 19:02
6/12 anonim válasza:
#5 Azért óvatosan azzal az egyikőtökkel... Miért kéne ráguglizni annak, aki nem ír memóriakártyáról? Most megtettem, de ugyanaz van benne, amit írtam (2)
szept. 5. 19:09
7/12 anonim válasza:
A kérdezőre gondoltam. De még mindig marhaság, hogy "USB kábellel nehezen, legalábbis közvetlenül." PC-ről közvetlenül USB kábellel miért lenne nehéz?
szept. 5. 19:12
8/12 anonim válasza:
#7 Idézem akkor a kérdést: "Hogyan tudok zenét át vinni telefonról egy MP3 lejátszóba?". Erre írtam az előző válaszára, hogy "nehezen, legalábbis közvetlenül", talán nehéz megérteni?
szept. 5. 19:24
9/12 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy el kéne olvasni a kérdést...
Na mindegy, látom gond van a szövegértéssel.
szept. 5. 19:53
10/12 anonim válasza:
Valóban nem olvastam végig, ebben igazad van, csak most. De az 1. válasszal is sokra menne, ha közvetlenül akarná összekötni a telefonnal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!