Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok zenét át vinni...

UseableElla2990 kérdése:

Hogyan tudok zenét át vinni telefonról egy MP3 lejátszóba?

Figyelt kérdés

Nemrégen vettem egy SONY NW-E 394 LB MP3 lejátszót viszont sajnos nem tudom hogy hogyan tudnék zenéket át vinni abba.

Hogyan tudnám esetleg telefonról/számítógépről megoldani ezt? :(

#Sony #walkman #Zene átvitel
szept. 5. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
USB kábellel.
szept. 5. 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
USB kábellel nehezen, legalábbis közvetlenül. Előbb célszerű számítógépre másolni, majd onnan az MP3 lejátszóra.
szept. 5. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

SD kártya alapon működik?

mert akkor csak megfogod az sd kártyát, berakod a telefonba. Telefonra letöltöd a zenét és átmásolod az SD kártyára.

Majd az SD kártyát berakod az mp3-ba.

Ugyanígy ha van sd kártya olvasód megoldhatod gépről <3

szept. 5. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
36%

#2, a kérdés úgy szól, hogy telefonról vagy számítógépről.

El kéne olvasni a kérdést, mielőtt nekiállsz kioktatni.

szept. 5. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

#3: nincs benne kártyafoglalat. Minek találgatsz, ha nem tudod? Szánalmas hogy egyikőtök sem tud ráguglizni a készülékre.

Találgassatok még!

Lehet, hogy floppy lemezzel megy?

szept. 5. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
#5 Azért óvatosan azzal az egyikőtökkel... Miért kéne ráguglizni annak, aki nem ír memóriakártyáról? Most megtettem, de ugyanaz van benne, amit írtam (2)
szept. 5. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
A kérdezőre gondoltam. De még mindig marhaság, hogy "USB kábellel nehezen, legalábbis közvetlenül." PC-ről közvetlenül USB kábellel miért lenne nehéz?
szept. 5. 19:12
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
#7 Idézem akkor a kérdést: "Hogyan tudok zenét át vinni telefonról egy MP3 lejátszóba?". Erre írtam az előző válaszára, hogy "nehezen, legalábbis közvetlenül", talán nehéz megérteni?
szept. 5. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Ezért írtam, hogy el kéne olvasni a kérdést...

Na mindegy, látom gond van a szövegértéssel.

szept. 5. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Valóban nem olvastam végig, ebben igazad van, csak most. De az 1. válasszal is sokra menne, ha közvetlenül akarná összekötni a telefonnal.
szept. 5. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!