Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szeretnék egy Tesla tekercset...

Olga néni kérdése:

Szeretnék egy Tesla tekercset készíteni. Nem az interneten vásárolható játékszerre gondolok. Elektronikai végzettséggel és ismeretekkel rendelkezem. Ki tud segíteni?

Figyelt kérdés

#fizika #profi #Tesla tekecs
szept. 5. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha rendelkezel elektronikai végzettséggel akkor mi a kérdés?
szept. 5. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Az elmélettel tisztában vagyok. A méretezés már nem olyan egyszerű. Főleg a rezonancia miatt. Szóval gyakorlati tanácsokra, méretekre lenne szükségem.
szept. 5. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Youtube-on pl. DiodeGoneWild elég részletesen elmeséli és bemutatja egy Tesla tekercs elkészítését a maga híressé vált "Czenglish" akcentusával :)
szept. 5. 17:46
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Az tényleg nagyon durva, a cseh srác angolja, nevére nem is emlékeztem, de rögtön tudtam, kiről van szó és tényleg.
szept. 5. 18:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, youtube-ot nézem, az angolja kiverte a biztosítékot! Brutál!
szept. 5. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Híír íz máj KEEEET of kóóurz
szept. 5. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Here is my kit of course? Ha jól sikerült megfejtenem. Egyébként a távol keleti angol sem semmi. Meg az afrikai sem. Élőben - nem a youtube-on - volt hozzá szerencsém...
szept. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!