Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hecht márkáról valaki valamit?

Hecht márkáról valaki valamit?

Figyelt kérdés
Milyen nemzetiségű a márka? Milyen gyártmányúak a termékek? Milyen minőségűek a termékek? Alkatrész utánpótlás? Szerviz? Bármilyen infót köszönök :-)

szept. 3. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Alsó polcos. Alkalomszerű használatra.

[link]

szept. 3. 14:45
 2/2 anonim válasza:

Kínai minden porcikája ami az előnye is, meg a hátránya.. előnye: ha valami kell hozzá a piacon is megkapod, az összes kínai alkatrész tökéletesen passzol. Hátránya: gyenge minőségű és vegyes a legyártott szérián belül is a minőség.... Példán keresztül: egy Hecht 142 BTS kaszát vásároltam ~ 1000 nm kaszálására. Hibátlanul működött, jól fogyasztott, 2. rántásra indult mindig. Ezen belelkesedve megvásároltuk nagyobb terület nyírására a nagyobbikat (156 Bts asszem'). 1 év alatt 3 garanciális szervíz, repedések a száron,elmállott benzincső, lyukas tank az illesztésnél stb ... Amióta megvan nehezen indul...5-8-20 rántás, mikor milyen kedve van...fogyasztása a duplája a másiknak, pedig csak 10-15 köbcenti a különbség.

Az első soha nem volt szervízben. Az időszakos karbantartást én végeztem ( gyertya, üzemanyagszűrő, légszűrő, tisztítás, rendszeres zsírzás stb.. ahogy lejárt a garancia lerepült a katalizátoros kipufogó, mert kb elégett a dugattyú kipufogó oldalon a hőterheléstől. Kapott egy 1000 Ft-os piacos kati nélkülit, azóta nem melegszik és jobban is megy. Több alkalommal 2-3.000 nm erősen gazos területet nyírok vele, sokszor lappal. Hibátlan....

A nagy továbbra is folyamatosan vacakol, még garis. Gyújtásgondok, aztán karburátor repedés... Egy lom. Kaptam egy Hecht fűnyírót javításra ami 5 éves és 0 órás... Mert füstölt... Valóban új gép, 2 métert sem volt fűben. A főtengely lóg, hengerben megmunkálási nyomok... Egy lom.

Szerintem: Döntsd el mire kell... Évente egyszer valami barkácsolásra jó lehet, de ha kifogod még arra sem. Annyit várj tőle, mint egy Strauss, Demon, vagy egyéb nevenincs kínaitól... Azt tudja.

okt. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!