Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Casio G-SQUAD 5600 seriesről...

Casio G-SQUAD 5600 seriesről vélemények?

Figyelt kérdés

Olyan okosórát keresek, ami minél “butább” és minél egyszerűbb, viszont vannak benne sport funkciók…

Átolvastam a DW-H5600 képességeit és igazából én elégedett lennék vele, ha ez a “kevés” funkció jól működik benne. Tehát relatíve pontosan méri az elégedett kalóriákat (az edzőtermi edzés funkció alatt is?), a megtett távokat, a pulzust és az alvás idejét minőségét… Ha ezeket tudja mérni olyan pontosan mint a többi okos/sportóra hasonló árkategóriában, akkor nekem megfelel.

Szóval esetleg valaki tudja róla ezeket?

szept. 2. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Megrendeled online, és a kézhezvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésre hogy leteszteld, és ha nem vagy elégedett, visszaküldheted.
szept. 2. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!