Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » IPad3 "fiók kelenleg nem...

IPad3 "fiók kelenleg nem hozható létre"?

Figyelt kérdés
Vettem egy IPad3-ast használtan. De nincs AppleId-m (még nem volt Apple-em) , viszont akárhol próbálok létrehozni AppleID-t, kiírja, hogy "fiók jelenleg nem hozható létre", próbáltam az AppStore-ban letöltésnél próbálkozni fiókot létrehozni, de ott amint bírom az adatokat nem engedi hogy tovább lépjek hiába megyek rá. Az előző illető használta tehát be volt jelentkezve, működik az eszköz. Esetleg van olyan oldal ahol létre lehet hozni és úgy bejelentkezni az IPad-en?

aug. 31. 07:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Elmondanám ti azt sem tudjátok, hogy mit beszéltek. Tegnap jött meg és állítottuk be a 10 éves fiamnak az iPad Mini 2-t. Az nagyon hasonló, mint a 3. generációs iPad. Nem akartunk drágábbat neki mesenézésre, potom 10 ezer forintért vettük. 2014 januárban vásárolt tablet, sorozatszám alapján meg lett nézve vásárlás előtt. Abszolút pozitív csalódás, sokkal rosszabbra számítottam. Egyáltalán nem lassú korához képest. Sőt! Rengeteg alkalmazást letudtunk rá tölteni, mert az App Store felajánlja az alkalmazás régebbi verzióját, ami még kompatibilis az iPad OS 12-vel. Szóval 10-ből 8 alkalmazást letudtunk rá tölteni, amit szerettünk volna! Igaz, mi játékokat nem akartunk rá letölteni, arról nem tudok nyilatkozni mennyire lett volna lehető.

Ez is hülyeség, hogy az iOS 9 miatt nem lehet bejelentkezni az iCloudba. Tegnap először nekünk sem sikerült, mert valami gebasz volt a “bejelentkezési rendszerrel”. Másodszori nekifutásra azonnal sikerült. Ez sem a tablet hibája!

Kérdező, App Store>Megvásárolt alkalmazások, itt próbáld letölteni az adott alkalmazás régebbi verzióját, ami még kompatibilis az iOS 9-cel.

aug. 31. 19:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Sikerült kideríteni mi a gond. Át lettem verve.

Az eladónak tartozása volt az iPaden, ezért zárolva lett az iPad.

Próbáltam elérni az eladót, nem veszi vissza, és ezzel a mondattal le is tiltott mindenhonnan tehát nem érem el.

Köszönöm a segítséget.

Az ügy egyébként rendőrségre kerül. Nem a pénz miatt, de maga az átverés miatt. Van több eladó cucca, nem szeretném hogy mást is át verjen ilyen csúnyán.

aug. 31. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:

11. Kérdezőnek a lehető legrosszabb iPadot sikerült megvásárolnia. 2012-ben összesen fél évig gyártották kb. Az első iPad tök jó volt, aztán jött az iPad 2 ami akkoriban eszméletlen jó cuccnak számított. Még mindig megvan és tényleg egész jól működik. Aztán jött az iPad 3. Na ez orbitális bukó lett. Gyenge volt az akkumulátora, gyenge volt a proci, szarul sikerült az egész. Nagy felháborodás volt belőle már akkor is a felhasználók részéről. Annyira vacak volt, hogy sokszor még töltőre dugva is inkább csak merült még új korában is. Az Apple hamar le is állította a gyártását és a támogatását is.

Ezzel szemben a te Mini 2-et 5 évig tartották gyártásban, 2017-ben is még gyártották. Nem véletlenül. Sokkal-sokkal jobb készülék mint az iPad 3! Kérdező sajnos beleszaladt a jobb egyenesbe ezzel a vásárlással.

Az app régebbi verziója akkor tölthető le ha van neki olyan. Nem fejlesztenek le egy appot minden régebbi rendszerre. Pláne akkor nem ha később jelent meg az app mint az a rendszer. Az iOS9 2015-ös, az is már 10 éves lassan. Minimális azon eszközök száma amik ilyen rendszert futtatnak még, úgyhogy nem fogják frissíteni az appokat erre.

Kérdező sózd el valakinek azt a sz.rt és vegyél egy újabbat ami minimum iPadOS15-öt támogat. Azzal sokáig elleszel kínlódás nélkül.

aug. 31. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:

13/13.

Elnézést, ezt nem tudtam. Részemről ment a zöld kéz. De kicsit érthetetlen nekem, hogy az iPad 3 és a Mini 2 nagyon hasonló hardveresen, akkor az annyival rosszabb lenne? Volt még ilyen rossz széria az “iPad történelemben”? Mert a feleségemnek is most akarok venni születésnapjára. Neki Air 2-t néztem, az jó?

aug. 31. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Az iPad 3-mat én sem ajánlottam volna 20.000 Ft-ért, 2012-es modell. Maxiumum 10.000 Ft jó akkumulátorral és szép, meg természetesen működő állapotban, egyébként 5000 Ft-nál tényleg nem ér többet. Azzal, hogy le van tiltva, sajnos nem sokat tudunk kezdeni.

Kereskedőnél garanciával 35.000 Ft körül mennek az iPad Air 2 és mini 4 táblagépek. A kettő kb. hasonló kategória, az Air 2-ben erősebb processzor és nagyobb a kijelzője, a mini 4-nek viszont a kijelző képe (pixelsűrűsége) jobb és sokkal kompaktabb, hordozhatóbb. Mindkettő 2015-ös modell, azaz már erre is azt mondom, hogy régi, de még használható. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a leges-leg minimum, azoknak ajánlom, akik kifejezetten Apple terméket keresnek, de nem szeretnének rá sokat költeni. Nekem van egy mini 4-em. Ezen iPadOS 15.8.3 verzió van, a legújabb 17.6.1, pár hét, és jön a 18-as. Ugyanakkor az Apple-től még mindig kap biztonsági frissítéseket, bár ez rövidesen változni fog, mivel hivatalosan a három legfrissebb verzió támogatott. Azonban az Apple nem szokta teljesen cserben hagyni azokat a régi készülékeket sem, melyek régebbi iOS-t/iPadOS-t használnak, valószínűleg még lesznek rá biztonsági frissítések, csak sokkal ritkábban. Egyébként az App store-ból még erre a 9 éves készülékre is elérhető a legtöbb népszerű alkalmazás, illetve játék, amihez elég erős a hardver (játékoknál inkább csak ez jelent korlátot). Teljesen jól használható Streaminghez, YouTube-hoz, zenehallgatáshoz, e-könyv olvasáshoz. Böngészésre is jó, bár a régi hardver miatt néhány terjedelmesebb oldal betöltési ideje hosszú, aki gyorsabb készülékhez van szokva, neki ez biztosan furcsa lesz, de fagyások nincsenek, minden hibátlanul működik vele. Viszont kereskedőnél érdemes megvenni, ő előtted alaposan átnézi, ezért biztosan nem kapsz letiltott, illetve iCloud záras készüléket.

Másik határ az iPad 6, ez már 50.000 Ft körül kezdődik kereskedőnél (32 GB WiFi modell), cserébe a jelenlegi legújabb iPadOS 17.6.1 van rajta, a 18-as verziót nem fogja már megkapni, ellenben biztonsági frissítéseket még évekig. Ez már sebességben jobb, és támogatott is tovább lesz. Ezt már a jó kategóriába sorolnám, jobban jársz vele, mint egy új hasonló árban lévő Androidos táblagéppel. Csak sajnos árban is több, cserébe viszont még évekig jó lesz, ha vigyázól rá. Szerintem azt a 15.000 Ft ráfizetést bőven megéri a mini 4 vagy Air 2-höz képest.

Sajnálom, hogy ilyen emberek vannak, miattuk nehéz eladni magánszemélyként használt készülékeket. Én egyszer úgy árultam laptopot, hogy vissza volt fél év a gyári garanciából, meg teljesen hibátlan állapotban volt. Azt hittem, így hamarabb elviszik, mert mégis garanciás még, de végül három hónap alatt sikerült csak vevőt találni rá. Bár garanciás volt, ami már önmagában bizalomra ad okot, de ha problémát talált volna benne (ami kb. kizárt volt), és ez miatt úgy dönt, hogy még sem kell neki, lett volna annyi gerinc bennem, hogy visszaveszem.

szept. 1. 15:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Sajnos igen így jártam, és ez alapján én is azt kell mondjam hogy körültekintőbb kell legyek ha még vásárolok valamit magánszemélytől.

Egy kérdésem lenne még, mivel az eladó elérhetetlen, a papirokat holnap adom be a rendőrségre. Ilyen esetben, ha nem fogja az eladó vissza venni, nekem lesz-e problémám belőle, hogy nálam van egy olyan eszköz amin tartozás van de nem én csináltam? Arra célzok hogy ezt ugye nem kell kifizetnem?

szept. 1. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem hogy egy 13 éves gépen hogyan lehet tartozás
szept. 1. 16:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm segített beállítani, mert én nem teljesen értek hozzá. Ő mondta hogy amint bejelentkezett az iCloudba és az AppleID-ba a sajátjával. Egyből kapott e-mailokat, hogy ezen az iPaden tartozás van. Játékok lettek rá letöltve ami nem lett kifizetve ezért zárolva van az iPad.
szept. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!