Sencor rollerekrol mik a vélemények, tapasztalatok?
annyira azert nem ment le ara, arukereso alapjan legalabbis
megerte kezdo (atlagosan legtobb boltban) aran is ugy 180ert
szoval 160/170ert valoban nem rossz
azert tokorkereknek hatranyai is vannak, elonyei mellett
van azert video rola par, kulfoldi nyelvu inkabb, de legalabb 1 nagyobb magyar is
amugy mivel eleg sokan veszik igynarukereson sok a velemeny rola
sima utakra szeritem jo valasztas
Márkanév nem sokat számít ebben a Xiaomi-klón kategóriában. Hogy ezeket már egy helyen gyártják, vagy kvázi szabványosított alkatrészekből épülnek fel, azt nem tudom, de nagy hasonlóságok vannak, különféle márkanevek alatt.
Ha rossz utakon jársz, a méhsejtes gumival lehet problémád, ráadásul nem csak a talpad üti szét, az akkucsomagot is szétrázhatja, törhetnek a kötések.
Ezen nem segít a rugalmas felfüggesztés, mivel az keményebbre van hangolva, bukanókon segít, de a rázást, ütéseket átviszi.
De nem mondom biztosra, többféle tömör gumi van, amit én próbáltam, az gyilkos volt.
Valószínűleg a 8,5 colloshoz hasonló módon, erre is lehet pneumatikus gumit építeni, fúrni kell lyukat a szelepnek, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!