HDMI portok mennyire tartósak? Vettem egy beltérit, sokat kellett tesztelni, kihúzni és bedugni, és elég erősen nyomtam be, meg amikor már bent volt, akkor is nyomtam próbáltam még benyomni. Kéne aggódni, h bármi baja lesz, ha ezt gyakran csinálom?
Figyelt kérdés
aug. 29. 23:03
1/3 anonim válasza:
Rengeteg sok érintkező van rajta, így hát nagyobb is az esély a károsodása a gyakori erőszakos dugdosás hatására.
2/3 Közveszélyes Kontár válasza:
de rosszul mukodott vagy miert kellett annyit?
majden annyi erintkezo van benne mint a scart csatiban, de az sokkal nagyobb robosztusabb
valamelyik serulhet
ha rossz a rogzitese akkor laptol is elvalhat
no de igyis sokat csinaltad
miert csinalnad tovabra is gyakran?
altalaban port kapcsolgathato tv n is meg belterin is
3/3 A kérdező kommentje:
2
Több monitorral teszteltem, de a különböző felbontások miatt csak 1 működött. A jövőben nem feltétlenül a beltérivel csinálnám gyakran, de mostmár tudom, hogy nem kéne.
aug. 30. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!