Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ipadről megtudom nézni, hogy...

Ipadről megtudom nézni, hogy az Iphonera melyik alkalmazàsok vannak letöltve?

Figyelt kérdés
Azt megtudom nézni az AppStore-ban hogy mik lettek eddig letöltve,meg nyilvàn ott làtom az összes alkalmazàst, viszont telefonon màsok vannak, arra Ipadről bele lehet nézni?

aug. 29. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha meg tudod nézni, akkor megtudod, hogy milyen alkalmazások vannak letötve.

Most már remélem érted a "megtudni" ige, és tud + megnézni = "meg tud nézni" elváló igekötös ige közti különbséget.

Szívesen.

aug. 29. 10:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nyelvtan leckét, igazàn okos vagy, jàr a keksz. Szívesen!

Ha ilyen okos vagy akkor azt is tudnàd, hogy Appstoreban az összes alkalmazàs ott van ami valaha le lett töltve, így az is ami màr törölve lett...így lehet hogy ipadről törölve van valami de a telefonon még meg van. Ez érdekelt volna professzor. Ha nem tudsz segíteni màsnak akkor inkàbb maradj csöndben!

aug. 29. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
17%

Ezt most értsem úgy, hogy hiába javítottalak, ki te továbbra butának akarsz látszani?

Akkor bocsánat. Vannak emberek, akik taníthatók, meg vannak akik irástudatlanok, de büszkék akarnak maradni. :)

aug. 29. 10:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Remélem nyelvtan tanàr vagy! Ha nem akkor szerintem hajrà!

Sajnàlom az olyen embereket akik ebben lelik örömüket, hogy màsok felett pàlcàt törjenek! Szép napot Te tuskó! 😘

aug. 29. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem törtem pálcát. Csak segíteni akartam. Még enézést is kértem, hogy nem talált a segítségem termékeny táptalajra, és megviselte a nárcisztikus lelked.

A személyeskedés megint csak téged minősít. Én nem tettem.

Kérlek ne rajtam vezesd le a frusztrációd, inkább képezd magad akár autididakta módon, hogy elkerüld ezeket az atrocitásokat, ha már atrocitásként éled meg, hogy valamit nem tudsz helyesen.

aug. 29. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd kérdező az ilyenek azt élvezik ha visszaszólsz neki és tud valakivel veszekedni. Senki hozzá sem szól, még a macskája is otthagyta annyira szánalmas alak.

Az előző kérdésednél kifejtettem már hogy mi van:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Pontosan milyen appról van amúgy szó?

aug. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!