Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miert folyik befele a klima?

Miert folyik befele a klima?

Figyelt kérdés
Split klimarol lenne szo. 3 eve lett bekotve de most vettem eszre hogy az egesz viz befele folyik. Nem csopog hanem folyik. De a kinti csobol is jon a viz. Mi tortenhetett?
aug. 23. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ráfér egy takarítás, nekünk is ez volt a probléma. 3 évente tanácsos egyébként a takaríttatása pont.
aug. 23. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

" befele folyik. Nem csopog hanem folyik. De a kinti csobol is jon a viz. "

Több víz keletkezik, mint ami el tud folyni a szabályos módon, dugulás van. Tisztításra szorul.

aug. 23. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Szett lett nyar elejen szedve es ki lett takaritva. Esetleg a csobe lehet dugulas? Azt hazilag itthol kitudom dugitani?
aug. 23. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap előtt takarítottam az enyémet pont ilyen ok miatt. Porból mócsingra összeállt valami volt a vízkifolyó csőben. Az is csöpögött kifelé, de egyszer csak már befelé is. Sürített levegővel tudtam kilőni belőle a dugulást.

#1! Nem 3 évente javasolt a klímatisztítás, hanem félévente ha hűtésre és fűtésre is használod. Ha csak az egyik,akkor szezon elején. Amúgy általában garancia is csak igy van rá.

aug. 24. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Nekem ezt mondták a klíma tisztítók, de ha nem így van, akkor rendben.
aug. 24. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:

#1 3 évente?? Jézusom, ilyet...

Szóval ja, a kivezető csőben lehet dugulás. Rovar bemászhatott, ilyesmik.

aug. 25. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!