Druha01 kérdése:
Antennát csináltam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap kezdődött a dolog, hogy bekapcsoltam a gépem és a fejhallgatómban random opera zene szólt. Kezdett nagyon idegesíteni.
Nagyon halk, de nagy nehezen hallgatóztam ès végighallgatva az online rádiókat beazonosítottam hogy valahogyan a Bartók rádiót sikerül hallgatnom.
Minden le van állítva a gépen semmi nem fut, kívülről sem jön semmi hasonló. Kezdd igencsak érdekelni a dolog.
aug. 22. 23:25
1/5 anonim válasza:
Mivel bartókot nyomják éterben valószínűleg fülesed összeszedi, plusz, ha vezetékes akár ott az antenna is. Azt nem írtad le milyen gyártmány füles, hogy csatlakozol vele, mikor tapasztalod, van saját akksija, milyen üzemmódban van ilyenkor stb…
2/5 anonim válasza:
Szerintem aktív hangfalad lehet, és abba dugod a fülest.
3/5 anonim válasza:
AM adók zavarhatnak ilyen módon, de Bartók rádió nincs ilyen sávban. FM adás meg nem jöhet be így, mást nem tudok ehhez hozzátenni.
4/5 anonim válasza:
Ez nem egy vezetéknélküli, FM átviteles fejhallgató?
5/5 anonim válasza:
Dankó és Kossuth rádió van középhullámon. Biztosan Bartók volt?
Milyen fejhallgatóról van szó?
Ha a gép ki van kapcsolva, akkor megszűnik a hang? Hol vagy helyileg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!