Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektronikus roller sebesség...

Elektronikus roller sebesség korlátozás feloldása?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani appot feloldani a korlátozást elektronikus rollere?

Segway rollerem volt 2 évig, azon a korlátozást app-al feloldottam 35 km/h -re, az tökéletes volt, viszont a roller elromlott, most vettem egy lamax s11600 rollert

#feloldás #sebesség korlátozás #elektronikus roller #speedl limit
aug. 21. 19:29
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=pp6LLjdwNuA

A MiniRobot nevű alkalmazást használja, de nem tudom pontosan, mit csinál vele, noha én is telepítettem korábban, de nem kompatibilis (más típussal).

aug. 21. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
ez a Minirobot alkalmazás sajnos csak 30-ra rakja fel, de több mint a semmi, úgy hogy köszönöm !
aug. 22. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
amerikázza? azz területi kódot állít át, mint anno a DVD-k esetében?
aug. 23. 09:42
 4/7 A kérdező kommentje:

annyira nem értek hozzá, de láttam sok videón, hogy ha szétszereled és veszel hozzá egy vevő szerűséget, amivel hozzá csatolod a pc-dhez, akkor program kódilag át tudod írni teljesen arra amire akarod, és ez nem csak egy típusnál van így, hanem kb mindegyiknél, van egy jutub csatorna ahol sok roller típussal megmutatja a csávó

alapból az eu szabályozás miatt rak rá a gyártó korlátozást, amit így le lehet szedni

de én nem nagyon gondoltam ezen, mármint hogy szét kéne szedni ezért a rollert, nem nagyon akarok tökölni vele, app gyorsabb még ha egy kicsit is tudsz rajta appal állítani

aug. 23. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Tehát amerikázza. Németországban már régóta nézik a bringákat, rollereket, hogy nincsenek-e megbuherálva. Ha igen, az zsebbenyúlós tanulópénzt von magával.
aug. 23. 20:23
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Az osztrák rendőrségnek is van erre kapacitása, még a spanyolok is képesek mobil mérőpadra tenni a rollert.

Az osztrákok csúnyán szívatják a pedelec kerékpárok duplázó "kütyüjét" (egy kis cucc becsapja a mérőt, így 25 km/h helyett 50-ig megy a rásegítés, miközben a mérő még csak 25-öt jelez.)

Forintban majdnem milliós a büntetés, szakértői bevizsgálás költsége, meg ami ezzel jár.

Egyelőre örülhetünk, hogy a magyar rendőrség hiányos az erőforrások tekintetében.

Ezzel nem azt mondom, hogy gyalogosok között is őrült módjára száguldoznék, természetesen. De rendes úton 35-tel is lehet haladni.

aug. 23. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
wow ezeket nem tudtam, hát én egyszer nem láttam hogy néznék a rendőrök itt a környéken, bár én nem nagyon használom nagy távon, külvárosban lakok, a legközelebbi élelmiszer bolt 25perc sétányira van, erre vettem a rollert, a 2 év alatt míg az előzőt használtam, nem nagyon használtam másra
aug. 24. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!