Elektronikus roller sebesség korlátozás feloldása?
Tudtok ajánlani appot feloldani a korlátozást elektronikus rollere?
Segway rollerem volt 2 évig, azon a korlátozást app-al feloldottam 35 km/h -re, az tökéletes volt, viszont a roller elromlott, most vettem egy lamax s11600 rollert
https://www.youtube.com/watch?v=pp6LLjdwNuA
A MiniRobot nevű alkalmazást használja, de nem tudom pontosan, mit csinál vele, noha én is telepítettem korábban, de nem kompatibilis (más típussal).
annyira nem értek hozzá, de láttam sok videón, hogy ha szétszereled és veszel hozzá egy vevő szerűséget, amivel hozzá csatolod a pc-dhez, akkor program kódilag át tudod írni teljesen arra amire akarod, és ez nem csak egy típusnál van így, hanem kb mindegyiknél, van egy jutub csatorna ahol sok roller típussal megmutatja a csávó
alapból az eu szabályozás miatt rak rá a gyártó korlátozást, amit így le lehet szedni
de én nem nagyon gondoltam ezen, mármint hogy szét kéne szedni ezért a rollert, nem nagyon akarok tökölni vele, app gyorsabb még ha egy kicsit is tudsz rajta appal állítani
Az osztrák rendőrségnek is van erre kapacitása, még a spanyolok is képesek mobil mérőpadra tenni a rollert.
Az osztrákok csúnyán szívatják a pedelec kerékpárok duplázó "kütyüjét" (egy kis cucc becsapja a mérőt, így 25 km/h helyett 50-ig megy a rásegítés, miközben a mérő még csak 25-öt jelez.)
Forintban majdnem milliós a büntetés, szakértői bevizsgálás költsége, meg ami ezzel jár.
Egyelőre örülhetünk, hogy a magyar rendőrség hiányos az erőforrások tekintetében.
Ezzel nem azt mondom, hogy gyalogosok között is őrült módjára száguldoznék, természetesen. De rendes úton 35-tel is lehet haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!