Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy függetlenedjek az interne...

Hogy függetlenedjek az internettől, és a mobilomtól, laptompomtól?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 20 perc mobil, és 40 perc laptop az egészséges határ egy nap. Megpróbáltam betartani, és nem is az a baj, hogy sürgető szükségét érzem a használatuknak, de pl. nagyon sok mindenhez kellenek. Erre vannak lementve a Pinterst ötleteim, amit sokat használok, ezen vannak a teendőim, és a legtöbb esetben még az üzeneteim végigpörgetésére is kevés az idő. Próbálom a lehető legtöbb dolgot papíralapon megoldani, de így se mindig sikerül. Valami tipp?

aug. 19. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

" mondtam, hogy nem érzem szükségét a használatának. Nem azért használom, mert izgalmas nézni, hanem mert kell."

Hehe.

Ha kell, akkor mi a kérdés?

aug. 19. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő se tudja.
aug. 19. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ám minden femina.hu és Nők lapja café szintű ostobaságot beszopni. Az internet a napi munka, információszerzés, szórakozás, ügyintézés szerves része. És ha 40 perc alatt nem tudod elolvasni azt, ami érdekel (és nem fogod tudni akkor pontosan mi is a teeendő? Olvastál valami bugyuta zagyvaságot egy félhülye "újságírótól" és most alárendeled az életed?
aug. 20. 03:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Azt olvastam, hogy 20 perc mobil, és 40 perc laptop az egészséges határ egy nap."

Ez egyértelműen áltudományos marhaság, nem egy komolyan vehető oldal az, ahol ilyet írtak.

aug. 20. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven elég ha csak nem kommentelgetsz cikkek alá, nem b@szod fel feleslegesen magadat embereken akiket amúgy nem ismersz de ők sem és ezek ellenére inzultálnak a neten. A mocskot mint pl a bulvár kerüld. Ne tegyél ki olyan infokat vagy képeket amikkel visszaélhetnek. Tudatos internethasználat.
aug. 21. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!