Hogy függetlenedjek az internettől, és a mobilomtól, laptompomtól?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 20 perc mobil, és 40 perc laptop az egészséges határ egy nap. Megpróbáltam betartani, és nem is az a baj, hogy sürgető szükségét érzem a használatuknak, de pl. nagyon sok mindenhez kellenek. Erre vannak lementve a Pinterst ötleteim, amit sokat használok, ezen vannak a teendőim, és a legtöbb esetben még az üzeneteim végigpörgetésére is kevés az idő. Próbálom a lehető legtöbb dolgot papíralapon megoldani, de így se mindig sikerül. Valami tipp?aug. 19. 15:00
11/15 anonim válasza:
" mondtam, hogy nem érzem szükségét a használatának. Nem azért használom, mert izgalmas nézni, hanem mert kell."
Hehe.
Ha kell, akkor mi a kérdés?
13/15 anonim válasza:
Nem kell ám minden femina.hu és Nők lapja café szintű ostobaságot beszopni. Az internet a napi munka, információszerzés, szórakozás, ügyintézés szerves része. És ha 40 perc alatt nem tudod elolvasni azt, ami érdekel (és nem fogod tudni akkor pontosan mi is a teeendő? Olvastál valami bugyuta zagyvaságot egy félhülye "újságírótól" és most alárendeled az életed?
14/15 anonim válasza:
"Azt olvastam, hogy 20 perc mobil, és 40 perc laptop az egészséges határ egy nap."
Ez egyértelműen áltudományos marhaság, nem egy komolyan vehető oldal az, ahol ilyet írtak.
15/15 anonim válasza:
Szerintem bőven elég ha csak nem kommentelgetsz cikkek alá, nem b@szod fel feleslegesen magadat embereken akiket amúgy nem ismersz de ők sem és ezek ellenére inzultálnak a neten. A mocskot mint pl a bulvár kerüld. Ne tegyél ki olyan infokat vagy képeket amikkel visszaélhetnek. Tudatos internethasználat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!