Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt meg tudják csinálni egy...

Ezt meg tudják csinálni egy szervízbe vagy reménytelen?

Figyelt kérdés

Van egy 5.1 hangrendszerem pc-hez kb 15 éve vettem. Már egy ideje áll a polcon porosodik, ugyanis annyi a baj vele hogy az 5 hangszóróból nem megy kb 3 hangszóró, nem jön belőle hang, és a led nem világít a bekapcsolo gomb melett.

Szerintetek ezt meg tudnák javítani ha elviszem egy szakihoz? Drága lenne? Vagy egyszerűbb lenne újat venni?

Én szeretném ha meg csinálnák, mert amúgy úgy emlékszem nagyon jól szólt mikor még jó állapotban volt, de attól tartok nem 2 ft lesz

aug. 13. 16:33
 1/2 retektorta ***** válasza:
Villamosmérnök vagyok, szoktam ilyeneket javítgatni. Egyáltalán nem reménytelen, el kell vinni valakihez, aki ért hozzá. Ez a hiba azért jó, mert mindig fennáll, percek alatt ki lehet mérni, hogy hol van a probléma. Hogy aztán javítható-e, az attól függ, kapható-e olyan alkatrész hozzá, ami tönkrement.
aug. 13. 19:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem! Rendben akkor majd elviszem. Köszi! :)
aug. 14. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!