Somló Volán Zrt. kérdése:
Vajon be tudja így olvasni a QR kódot a REPont?
Figyelt kérdés
Ugye, amikor visszaváltottam a dolgaimat, akkor le kell olvasni a QR kódot az alkalmazáson keresztül, hogy az a bizonyos összeg a számlámra kerüljön. Nos, én szeretnék csinálni egy kis kártyát, amelyen szerepel ez a QR kód, és a bukszámban tudom tárolni. Na de most jön a csavar, ezt le szeretném laminálni, hogy ne legyen olyan sérülékeny. A kérdésem az lenne, hogy az infravörös fényt a laminált felület mennyire gátolja abban, hogy be tudjam olvasni? Azért kérdem, mert amikor buszozok, szoktam látni, hogy az előttem lévőknek az átlátszó tokon keresztül nem mindig sikerül beolvasnia az infravörös fénynek a bérletet. Gondolom, hogy a tok az visszaveri valamilyen mértékben ezt a fényt és a beolvasáshoz ki kell venni a tokból. Érdemes lenne tehát le laminálnom ezt a kártyát, amit én nyomtatok? Be fogja tudni olvasni a REPont a QR kódot, úgy hogy az le van laminálva? Vagy inkább tároljam egy ilyen átlátszó tokban, amiből beolvasáskor kiveszem? Amúgy eddig még nem olvastam be a REPontnál QR kódot, mindig bolti utalványt kértem. Bocsi ha rossz a kategória, nem találtam jobbat.aug. 12. 19:20
11/11 anonim válasza:
Nekem amúgy kutyás alapítvány QR kódja is így van lementve telóra, mert néha nekik utaltatom szóval DE működik ha lemented is, mert pl nincs neted vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!