A rádió amatőr vizsgákat jellemzően hány órára szokták tenni Pesten a Visegrád utcában?
Kérjük jelölje be a helyes választ:
o Rádió amatőr vizsgákat
o Rádióamatőr vizsgákat
o Rádió amatőrvizsgákat
o Rádióamatőrvizsgákat
Detto. Bár igaz, hogy hétfő holnap után van, de a rosszhír:
Az NMHH tájékoztatása ( [link] ):
"A Hatóság az aktuális vizsgára felvett jelentkezők számára írásban értesítést küld a vizsga időpontjáról és helyéről.
A vizsga helyszíne a Hatóság Budapest XIII., Esztergomi út 9. szám alatti telephelye, vagy a Magyar Rádióamatőr Szövetség székháza: Budapest III., Királyhelmec utca 9."
szerint a vizsga nem a Visegrádi utcában lesz, illetve a pontos időpontról majd később értesítenek.
Tapasztalatokat valamelyik rádióamatőr klubnál:
nagyobb eséllyel találhatsz.
Na, csak nem megtáltosodtál az anyanyelvedből? Akkor már megérte írnom.
Szerintem nem nagy hiba, ha az örömhír ellentéjeknént a rossz hírt főnevesítjük rosszhírnek.
Az orvost inkább neked javaslom, ha ennyire megviseli az egódat, ha kijavítanak.
Egyébként vessző és pont után szóközt kell írni.
Ahogy elnézem, a kérdezö itt is 3 fiókról pontozgat le.
Szerintem jelentsd mailben, mostanában harapnak rá.
"3 fiókról pontozgat"
Elmegy hazulról a pontozás kedvéért?
9 melyik században élsz? Majdnem mindenkinek van egy vezetékes meg egy mobilnetje. Mindekettövel regisztrálhat, ki sem derül, ha konzekvensen használja a megfelelö fiókot a megfelelö hálózaton.
Ha van esetleg céges elöfizetés, az már 3, de egyszer olvastam itt, hogy van aki VPN-t használ meg virtuális eszközt. Szóval egy tapodtat nem kell mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!