Ez valami másolat lehet 5000 forintért a másik nem magyar oldalon lévő okosóránál? Vagy ugyan az?
aug. 8. 09:30
1/11 anonim válasza:
Szerintem csak marha drágán árulják az első oldalon.
2/11 anonim válasza:
Az 5000 forint a reális ár egy ilyen tudású óráért, több nem.
3/11 anonim válasza:
Ez elég gaggyer, szóval ahogy írták is ez reális ár.
4/11 A kérdező kommentje:
Mit kelleme tudni egy másféle drágább, de átlagos okosórának?
aug. 8. 10:39
5/11 anonim válasza:
Időt kijeleznie, értesítéseket mutatnia, pulzus, alvás figyelése, némelyik tud EKG-t is. Nagyjából egy telefon a kezeden. De ezek a gagyi órák pár ezer forintért semmire se jók. Lassúak, lefagynak össze-vissza. A széked karfájának is meg tudod figyelni a szív verését. Amit küldtél 5 ezer forintért valószínüleg megkapod egy-két mátyásért kínából. Távolról kerüld ezeket a noname szutykokat. Pár tizesért már lehet értelmes okosórát venni, Xiaomi, Huawei, Samsung ezeket nézegesd.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 👍
Kaptok 1 kávét is! ☕🙂
aug. 8. 11:04
7/11 anonim válasza:
Ezek az órák gyakorlatilag elektronikai hulladékok. A gyártóját szénné kellene büntetni, csak ugya kínában tojnak a nyersanyagpazarlásra.
Nem szabad ezeket megvenni, mert egyrészt max fél éven belül tönremennek, azon kívül behazudnak mindenféle funkciót (vérnyomás, pulzus, véroxigén, miegymás), de valójában csak véletlenszerű értékeket írnak ki. Az idő kijelzésén és esetleg az értesítéseken kívül semmit nem tudnak.
Normális márkát kell venni! Még egy olcsó, 15 ezer körüli Xiaomi, Huawei okoskarkötő is ezerszer jobb és többet tud, mint ezek.
8/11 anonim válasza:
Xiaomi smart band 8-at tudom ajánlani, 13-15 ezer között szokott lenni, én meg vagyok vele elégedve.
9/11 anonim válasza:
samsung watch jók nagyon ,nekem az van.
10/11 A kérdező kommentje:
Hogyan figyelik pl, az alvást?
Pl, ha éjszaka megmozdulsz alvás közben érzékeli, vagy bonyolultabb dolgokat érzékel a csuklón?
aug. 8. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!