A split klímák külső egységében a ventillátornak melyik irányba kell forognia? A lamellákra rá kell fújnia a levegőt vagy pont hogy le kell szívnia a levegőt? (ha elé teszem a kezem úgy kell fújnia vagy pont a fal fele kell fújnia?)
Figyelt kérdés
aug. 6. 19:52
3/11 anonim válasza:
A ventillátor lapátjainak kialakításából világosan látszik merre tereli a levegőt.
4/11 anonim válasza:
Az enyém is a fal felől szív és kifele fúj elől.
5/11 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm az értelmes válaszod!
Csak azért kérdeztem mert én teszem fel és tudni szerettem volna hogy akkor hogy kössem be a kábelt
aug. 7. 02:54
6/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm válaszát
aug. 7. 02:55
7/11 anonim válasza:
"Csak azért kérdeztem mert én teszem fel és tudni szerettem volna hogy akkor hogy kössem be a kábelt"
Nem tudod másképpen bekötni.
8/11 anonim válasza:
3. vagyok. Így meg pláne azt nézd meg a lapátok állását. Ha nem tudod belőle kitalálni az áramlás irányát, akkor fotózd le és megnézzük. Ezek a ventillátorok teljesen asszimetrikusak, ha nem a jó irányba forognak tizedannyit szállítanak és inkább csak zúgnak.
9/11 retektorta válasza:
#5 Pedig ő adta az egyetlen értelmes választ.
10/11 anonim válasza:
Ha nem ő építi magának, hanem egy gyári készülékről van szó, a megfelelő irányba fog forogni garantáltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!