Van egy parkside flexem, amivel egy olyan hibába ütköztem,amivel még az előző két flexemmel soha. Le szeretném venni a védőburkolatot, viszont gyárilag úgy meg vannak húzva a csavarok, hogy nem tudom meglazítani őket. Valaki tud adni valami tippet?
Nem melegítve nyomják a csavart, csak ipari gépekkel. Sajnos ha sérül a csavar, jobb fejjel se fog kijönni.
Milwaukee bitet ajánlom legalább. Ha ph akkor ph bittel kell dolgozni, nem pz. A bitnek passzosnak kell lenni, a pákással az a baj, másképp tágul a csavar is mivel be van hajtva a környezetéhez, ami ráadásul hőt von el. Nem tudom milyen a rögzítése, ha bilincses akkor furás, de lehet vágás marad. Ha stabilan rögzíted a géped és nem ugrik meg a fejben a bit profil ja, bele is ül, ahogy kell simán esélyes. Behajtó, 2-es áttétel (lassú, nyomatékkal), rányomva merőlegesen a csavarra. Ütős gép előny lehet, de a csavart is kivégezheti, ha ugrik benne.
3.
Ott voltál és láttad, vagy csak fantázia?
Hát, ha Parkside szerszámmal próbáltad levenni, nem csoda, hogy előbb szétnyíródott a szerszám, mint a csavar.
Ebből tanulhatna az összes Parkside fan, egy normális gépnél ilyen nincs...
4.
Igen dolgoztam ilyen helyeken.
Te viszont leírtad, hogy gondolod. Ehhezképest letámadsz, miközben szervízmérnök úrnak titulálod magad.
CNC gépeket építek, hrc50+ anyagokkal is van dolgom, mind metrikus és unef menetekkel dolgozok, nem melegítünk, sőt nagygépeknél inkább hűtik a csavart. De visszatérve, Hiltimkel dolgoztam ifjabb éveimben, egy TE70 kb.160 alkatrészből áll össze. Van némi fogalmam. Minden műhelyben más a megoldás és gyakorlat... én csak egy cnc-s vagyok, mégcsak nem is mérnök. Tiszteletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!