Google one, most akkor kell valamit csinálnom? SOS
Figyelt kérdés
Tegnap le akarta vonni a google a tarhely árát, de nem sikerült, mert nem volt annyi pénz a kártyámon. Ma reggel levonta, jött is SMS is, email is róla.
Viszont most este meg azt küldte emailbe, hogy a befizetest nem sikerült feldolgozni, frissítsem, kulonben 8-an megszunik az elfizetes. Frissítettem az elsődleges fizetési módot (tartalékot nem adtam meg). A legközelebbi levonas szeptemberben lesz.
Az email végén ott van ha intézkedtem, tekintsem az emailt semmisnek. De most honnan tudjam, hogy rendben van e? Ha levonta, mit nem sikerült feldolgozni?
aug. 2. 23:00
1/2 anonim válasza:
Itt baloldalt alul mennyi tárhelyet ír?
2/2 A kérdező kommentje:
2 TB-őt, annyira fizetek elő
aug. 3. 05:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!