Samsung Galaxy A7 Tab, magától is lemerül valamennyit, kikapcsolt, ám de telejsen feltöltött állapotban kb.: 1 hónap alatt, ugye?
ma 11:21
Teljesen érthetően írtam le.
Van egy nem olyan régi, kb.: Fél éves Samsung Galaxy Tabletem.
Nagyon ritkán csak néha néha használom. Legutóbb 1 hónapja használtam.
Ma gondoltam reggel, hogy felteszem a töltőre, mert megint használni kellett volna. Mondhatni a tablet 1 hónapja áll a szekrényben.
Erre kiírta, hogy az akkumulátor teljesen feltöltve. 100 %-ig.
Megdöbbenve láttam.
Még magától is lemerül, ha ki van kapcsolva, akkor is, 1 hónap alatt valamennyit, nem?!
Valamennyit merülnie kellett volna, még akkor is ha én teljesen feltöltöttem 1 hónapja....
Hogy miért izgat ez a kérdés engem annyira?
Azért, mert albérletben lakok, és sejtem hogy amíg nem vagyok otthon a főbérlők bennem nézelődni.
Amúgy se valami jó a tablet akkumulátorja, hiába szinte új, ha 2 napig bekapcsolva hagyom, szinte már 0%-on van az akksija.
Tapasztalatból írom hogy hamar lemerül.
Erre 1 hónapos nem használat után, ki volt kapcsolva, látom mamreggel 100 százalék teljesen feltöltve? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!