Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung Galaxy A7 Tab, magától...

Samsung Galaxy A7 Tab, magától is lemerül valamennyit, kikapcsolt, ám de telejsen feltöltött állapotban kb.: 1 hónap alatt, ugye?

Figyelt kérdés
aug. 1. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Még egyszer írd le nyugodtan, és magyarul.
aug. 1. 11:21
 2/7 A kérdező kommentje:

ma 11:21

Teljesen érthetően írtam le.

Van egy nem olyan régi, kb.: Fél éves Samsung Galaxy Tabletem.

Nagyon ritkán csak néha néha használom. Legutóbb 1 hónapja használtam.

Ma gondoltam reggel, hogy felteszem a töltőre, mert megint használni kellett volna. Mondhatni a tablet 1 hónapja áll a szekrényben.

Erre kiírta, hogy az akkumulátor teljesen feltöltve. 100 %-ig.

Megdöbbenve láttam.

Még magától is lemerül, ha ki van kapcsolva, akkor is, 1 hónap alatt valamennyit, nem?!

Valamennyit merülnie kellett volna, még akkor is ha én teljesen feltöltöttem 1 hónapja....

aug. 1. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Hogy miért izgat ez a kérdés engem annyira?

Azért, mert albérletben lakok, és sejtem hogy amíg nem vagyok otthon a főbérlők bennem nézelődni.

aug. 1. 12:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Bemennek* nézelődni*
aug. 1. 12:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Amúgy se valami jó a tablet akkumulátorja, hiába szinte új, ha 2 napig bekapcsolva hagyom, szinte már 0%-on van az akksija.

Tapasztalatból írom hogy hamar lemerül.

Erre 1 hónapos nem használat után, ki volt kapcsolva, látom mamreggel 100 százalék teljesen feltöltve? 🤔

aug. 1. 12:28
 6/7 gungasam ***** válasza:
A használathoz nem kell kód? Anélkül bajosan tudná bárki is lemeríteni ahhoz, hogy újratöltse...
aug. 27. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta
okt. 24. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!