Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha más fiókjába belépek a...

Ha más fiókjába belépek a Netflixen, látni fogja?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm megadta a Netflix fiókját, és ugye ilyenkor lehet profilt választani, és mivel nekem új profilt csinált, én azt használom nyilván és nem az övét. Viszont mi van, hogyha mondjuk én az övét akarnám használni valamilyen oknál fogva, és belépek az övébe, vajon azt látja?

júl. 29. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt mindenképpen látja, ha ismeretlen film/sorozat kerül a listájára, illetve ha az ö listáját használod, akkor azt, hogy más résznél van.

DE eleve nem értem, mire lenne jó az ö fiókját használni, ha esetleg találtál ott valami érdekeset, azt a te fiókodból siman meg tudod nyitni

júl. 29. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a profilokat külön-külön le lehet védeni PIN kóddal...
júl. 29. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha csinálsz ott valamit, ahogy az első is írta, akkor igen

Egyébként nem

júl. 31. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!