Hajszárító beesett a kádba kikapcsolt állapotban, ki kell dobni vagy lehet, hogy semmi baja?
Én biztos, hogy nem dugnám be a konnektorba soha többé!!
Jézusom, dehogyis! Nem múlhat egy új hajszárítón semmi.
Súgok valamit:
Sok évvel ezelőtt öngyilkos akartam lenni (nem heccből, hanem komolyan). Beültem egy kád vízbe és bedobtam magam mellé a bekapcsolt hajszárítót. Nos, itt vagyok, ugyanis semmi bajom nem lett, sőt, azóta is azt a hajszárítót használom...
"No és volt-e a kádban víz és abba esett-e?"
No és a kérdést ki fogja végigolvasni?
"Vagy leveri a biztosítékot, vagy nem."
Ha leveri, az többnyire annak az eredménye, hogy valamilyen zárlat keletkezik a készülékben, aminek a hatására arra is folyik áram, amerre egyébként nem kellene. Ilyenkor sérülhetnek szigetelések, érintkezők, folyhat nagyobb áram a motoron, fűtőszálon akár. Így ez a lépés ellenjavallott.
Elsőre ki kell rázni a vizet belőle alaposan, aztán napos szellős helyen szárítani úgy elhelyezve, hogy a víz ki tudjon csorogni belőle. 2-3 nap alatt ilyen melegben ki tud száradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!