Készítenék egy USB-PD 12V -> PWM szabályozható PC ventilátor csatlakozós mütyürt. Hogyan kéne megoldani?
Figyelt kérdés
Persze létezik kész termék, 5000-ért...
Maga a PD modul az lófitty
HUF187.95
Vagy itthon is megtaláltam
Ilyen tekerős PWM szabályozót viszont nem tudom melyiket kellene, vagy hogyan működik ez.
Nekem kéne az, hogy konstans 12V legyen rajta, tehát semmiképp sem akarom a feszültséget szabályozni, mert egyéb eszközöket is csatlakoztatnék (nekem lenne DC kimenet is).
(PD szabványos Power bank/laptop-/telótöltőről menne. Ezek tudnak 2A 12V, vagy többet)
Ez?
12V PWM Motor Speed Controller Module Single-channel Fan Adjustable Speed Regulator Control Governor Switch
júl. 22. 19:56
2/2 anonim válasza:
Nem értem, hogy akarod annak a nyomorult ventillátornak a fordulatszámát szabályozni, és akkor kell a valamiféle pwm, vagy nem akarod és akkor elkomplikálod a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!