Van aki évek óta használ olajmentes kompresszort? 24, vagy 50-literes?
Figyelt kérdés
júl. 8. 23:13
2/10 A kérdező kommentje:
Probléma volt vele? Gyengült stb?
júl. 8. 23:31
3/10 A kérdező kommentje:
Azért érdekelne, mert van egy ékszíjjas 90-literes chicago pneumaticom olajos, és került most hozzám egy új 50-literes metabo olajmentes. Gondoltam ha nem nagy dolgokat kell csinálni vele, könyebben kivisszük munkaterületre, de nincs velük tapasztalatom. Annyi hogy mindenki azt írja hogy hamar kopik a motorja. 3-év garanciát vállal rá a metabo regisztráltam az oldalukon. Festő vagyok. Szóval érdekelne hogy évi 15-20 üzemórával milyen élettartama lehet. Valahol olvastam vagy hallottam hogy pici fújás wd 40 nem árt időnként a hengerbe a légszürőnél. Van aki dolgozik ilyennel 4-5 éve? Köszönöm!
júl. 9. 08:49
4/10 anonim válasza:
Én kisebb javításokat csináltam vele egy évig, szerintem több mint 15 ´rat ment abban az évben. Ráadásul nem metabo volt, hanem tip (metrós olcsómárka).
Aztán 2-3 év után kellett nagyobb légszállítás, úgyhogy vettem egy nagyot, egy ismerösömmel meg elcseréltem másra, nál még évekig ment.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segít a dóntésben a tapasztalatod! Azt hiszem megtartom, most kihoztam zsalukat fújunk hvlp pisztoly segítségével. 2,5 bar. Gyönyörűen teszi a dolgát.
júl. 9. 10:53
6/10 anonim válasza:
A HVLP-hez nem kevés a teljesítmény? Én pont ezért vettem egy nagyobb V2-es kompresszort, mert nekem mindig 2-3 percenként várni kellett a levegöre onnantól, hogy HVLP-t használtam, mert ugye azok kis nyomáson de 300-400 litert is fogyasztanak percenként.
7/10 A kérdező kommentje:
1.4 fúvóka a pisztolyban a Trinát alapozóba ebben a melegben 10%lenolaj, és 20% szintetikus higító. De igen inkább 3 bár.
júl. 9. 13:23
8/10 A kérdező kommentje:
A chicago pneomatic om 90literes, 2 hengeres. Az a kis mobilhomokszóróval 1,5, 2 es fúvókával is dolgozik 4-5 báron. De festeni cipelni sokszor utáljuk. Ezért gondolkodtam ezen az 50literes metabón hogy mit csináljak vele, mert olajmentessel nem volt tapasztalatom.
júl. 9. 13:27
9/10 anonim válasza:
Ann, hogy arra is kell leválasztó, csak ugye az nem olajat köp, hanem vizet. Elsö próbámnál,amikor nem volt leválasztóm, pont a felület közepébe beleköpött egy cseppet.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen van leválasztó.
júl. 9. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!