Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Budapestnek, itt a fővárosban...

Budapestnek, itt a fővárosban hol indult be egy légvédelmi sziréna most a korae esti órákban úgy 20 óra tájékán, talán műszaki hiba okozhatta a "vaklármát"?

Figyelt kérdés

Itt élek Csepelen és messziről ide lehetett hallani, nagy valószínűséggel egy német gyártmányú DS977-es lehetett a hangjából megítélve.

Egy kicsit megijedtem, hogy mi a fene ez, de tudtam hogy nincs semmi baj, csak gondoltam hogy esetleg műszaki hiba.

Vagy 20 percig biztosan szólt folyamatosan, váltakozó hangmagasságban.

Gondolom ti is megfigyeltétek ezt, csak tudnám, merre volt az, hol szólalhatott meg.

2024. jún. 27. 20:41
 1/6 A kérdező kommentje:

*Budapestiek

Bocsi, csak kijavított ez az autocorrect...

2024. jún. 27. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehol
2024. jún. 27. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Évek óta rendszeresen vannak ilyenek, csak tesztelik a rendszert. Amikor utoljára hallottam, előtte be is mondták.
2024. jún. 28. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez mechanikus sziréna volt, és a próba csupán pár másodpercig tart, de ez a sziréna vagy 20 percen keresztül szólt váltakozó hangmagasságban, próba fix, hogy nem volt, pláne este 8 óra magaslatában.

Vihar volt tegnap este, sűrűn villámlott, az eső is úgy ömlött, mintha dézsából engedték volna.

Ez inkább műszaki hiba lehetett.

Csepelen simán lehetett hallani.

2024. jún. 28. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:
*pláne NEM este 8 óra magaslatában
2024. jún. 28. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor passz...
2024. jún. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!