Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tapskapcsoló üzembe helyezése?

Freddyk015 kérdése:

Tapskapcsoló üzembe helyezése?

Figyelt kérdés

Vettem a multkorában egy tapskapcsolót konkrétan ezt : [link]

össze is állíttattam viszont gondot okoz a hálózatba iktatása. A bemeneti 12 v- os feszültség helye megvan azzal nincs is semmi gond. viszont a hálózatéval már baj van.A baj az hogy egy csoki van amibe vezetéket lehet dugni, ezen 3 lyuk van. 0 , C , S jelzések vannak a lyukak alatt. meg tudja valaki mondani hogy kössek rá hálózatot ha 6 vezeték van és 3 lyuk ? mert ha beledugom a három bejövő szálat ( + null ,földelés) akkor hova dugjam a kimenőt. ha kettő összeér az gondolom baj, de akkor hova dugjam. létszi segítsetek, mert neten nem találi csak kapcsolási rajzokat, azok pedig az összeállításról szólnak nem az üzembe helyezésről.

2010. okt. 30. 23:50
 1/1 anonim válasza:
Én nem értek hozzá nagyon de gondolkozz elég ha csak a pozitívat kapcsolja ... és úgy be is tudod kötni ugyanis a negatív lehet folyamatos összeköttetésbe legalábbbis én így tudom...
2010. nov. 2. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!