Amióta megvan az autóm (12 éve) még nem kellett tölteni, szóval fogalmam sincs miről beszélsz.
Amúgy valószínűleg az autóknál sokkal gyakoribb a szivárgás a nagy hőingás, rázkódás, kavicsfelverődés, stb. miatt.
jún. 19. 22:45
4/10 anonim válasza:
Javítani, töltögetni a gagyi, tré dolgokat szokták.
Ami rendben van, az normálisan működik.
jún. 19. 22:49
5/10 anonim válasza:
Tanultam valamit, ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott. Hatodik éve dolgozom egy céges J astrával, évi átlag 70ezret megyek vele, és már rutinná vált, hogy minden nyáron klímáshoz küldtek vele feltöltetni. Olyan természetesnek tünt, mintha csak olajat cserélnénk.
jún. 19. 23:35
6/10 anonim válasza:
Nekem, ha csak 1-szer is elmegy belőle a gáz, az egész klímarendszert újra cseréltetem. Nem fogok b_szakodni egyesével az elöregedett alkotóival, hogy hol lehet a hiba, hogy aztán kipipálok 1-et, jövőre jöjjön a következő. Nem hűt = kuka.
jún. 20. 05:27
7/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem cserélteted rendszeresen az eredeti, gyári "egész klímarendszert" mert egy fél autó ára lenne. Max egy utólag beépített buherált egységet, ami olyan is.
jún. 20. 06:52
8/10 Mad Max2 válasza:
Jelentem...
19 éves suzuki ignisem van
A klimája sose volt még feltöltve javítva, és most is tezsi a dolgát.
jún. 20. 09:26
9/10 anonim válasza:
23 éves az Octaviám, ebből 20 éve van a családunknál, és nem volt még rátöltve, igaz nem is annyira erős, de lehet csak egy takarítás kell neki a hűtőnél, mert ott tele tud menni bogárral,szeméttel.
Nagy különbség az autók és az otthoni klíma közt, hogy ez előbbi sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, ott a motor melegíti a komponenseket, rázkódik az egész, ami idő előtt tönkreteheti a tömítéseket, és onnantól már elkezdhet szivárogni, még akkor is ha nem kapsz egy követ a hűtőbe.
jún. 20. 10:15
10/10 anonim válasza:
#5 ez már nagyon problémás, vidd el akár másik klímás szervizbe, szivárgás keresésre. Kéne/kellett volna UV festéket tenni bele, az megmutatja, hol enged a rendszer. Remélem megoldódik! :) (Szultán klíma Érd pl korrekt.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!