Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem okos tv-n hogy hogy van...

Nem okos tv-n hogy hogy van szoftver frissités? Többi a hsz-be

Figyelt kérdés
Sziasztok az okos tv-m bemondta az unalmast, amig nem lesz új tv- 1 nem használt LG "normál" tv lett beállitva tehát nem okos tv. Mégis van benne olyan menü,hogy szoftver frissités,,, . Rá próbáltam ki kirta, hogy ellenőrzés DTV gondolom a digitális kábel tv . Valami csatornákat mutogatott, de nem mertem végig várni, mert a hétvégén a bedugós kártyát nem akarta bevenni a tv, hogy minden csatornám meg legyen az ügyfél szolgálatot kellett felhivni a szolgáltatónál állitóttak a kártyán távolról és igy jó lett, szóval nem merem a tv- szoftvert frissiteni nehogy megint ne legyen csatorna.. , meghát öt évig anyuék igy használták frissités nélkül és amire kell arra jó mindenféle frissités nélkül . Viszont azért mégis érdekelne, egy nem okos tv-nél mit jelent a szoftver frissités? Mert okosnál még értem, hogy a szoftver kap ezt azt stb de egy normál tv,,,Szenvedek vele hátrányt ha nem frissitem és egyáltalán , honnét vesz frissitést mikor nem is a netre van csatlakoztatva mint az okos tv? köszi.
jún. 19. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában pendrive-ról lehet azokat az eszközöket frissíteni amik nincsenek online. Pl az autórádiómat is így kell. A frissítés meg lehet inkább csak valamilyen szoftveres hibajavítási lehetőség amennyiben szükséges.
jún. 19. 11:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kb felesleges is ugye-? A tv előfizetés is anyukám nevén van stb.,. tehát ha megint hivni kéne őket akkor azt nem is én tenném,. tudom lehetne mondani , hogy próbáljam ki, de a fenti okok miatt nem merem és úgy vélem felesleges "kockáztatás " is lenne, hogy megint esetleg elállitódjon minden. (ugye ez egy normál tv, gondolom ha minden oké akkor teljesen felesleges frissiteni, meghát nem tudom frissitené e magát egyáltalán a kábelen)
jún. 19. 12:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy ilyet az LG oldalán, ez jó mert a TV is LG. [link]

Ha jól értem akkor 1-es ahoy irod, csakis a pendriveról tudnám frissiteni, a szoftvert, csak akkor nem értem miért ál neki keresni ráadásul net nélkül hisz normál tv. Jó hogy ezt megtaláltam mert ezek szerint kb felesleges is próbálgatni.

jún. 19. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szokott lenni néha fw frissítés pár butatv készülékhez is, de semmi különös vagy használhatót nem kaptam még ilyentől. egy esetben lett volna extrém fontos, mert volt egy tökjó dvb-c vevős tv, de folyton összekeverte a tv adók számozását, pedig a szolgáltató nem helyezte át őket. És valamit tehát a tv cseszkelődik el. Másik tv-vel azóta sincs már évek óta ilyesmi gond. Szóval ez van. Hát. Lejár a koruk, túléltük.. okostv van már...
jún. 19. 21:17
 5/6 A kérdező kommentje:
4es köszi akkor szerinted sem kell ezzel vacakolnom?
jún. 20. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

"Többi a hsz-be"

Mennyire megléphetetlen akadály lett a -ban -ben... Nehezebb, mint az egyetemi doktori megvédése...

jún. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!