Milyen mobil klímát vegyek?
Olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik használtak. Milyet használsz? Vélemény?
Tudom semmire nem jó, pénzkidobás, meleg levegőt szívja be, rossz hatásfok, csak a split klíma...
Belváros, nem szerelhetek fel kültéri egységet, szóval split klíma nem opció. Lényeg, hogy hűtsön. Egyébként meg havonta kerül 7-10 000-l többe az üzemeltetése, mint a split klímának, akkor is sok év mire a 70-100 000 Ft-s szerelési költség plusz a 100 000 +-s készülék különbséget kifújom az utcára, plusz az éves karbantartás költségét nem is számoltuk... az alatt meg tönkre is megy mindkettő, mire azt a 200 000+-t a kukába dobom a rossz hatásfok miatt, nagy különbség pénzben nem lesz... Persze a kukába dobtam azt a pénzt és nem a klímások zsebébe. Hűtsön az a lényeg, 28-29 fokból csináljon 25-t, az alá amúgy sem viszem sosem a klímát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!