Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elrontottam az msn-em:' ( Mit...

Elrontottam az msn-em:' ( Mit csináljak?

Figyelt kérdés

letöltöttem a 2011-es msnt,de nem tetszett ezért eltávolítottam a gépről,de a 2009-es verzióba nem tudok belépni,mert azt írja ki h a messenger nem elérhető.Olvastam h a 2009-es verziót nem lehet visszaállítani a 11-es miatt.Ez tényleg igaz?Mert nekem a régi kellene.És ha újratelepítik a gépem akkor eltűnik majd a 11-es és be tudok lépmi a 2009-essel?

Lehet hülye kérdés,de nem értek a gépekhez és a barátommal csak msn-en tudok beszélni ezért lenne fontos.

Előre is köszönöm a válaszokat

2010. okt. 30. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezért teljesen felesleges lenne újratelepíteni a géped. Ha tényleg ennyire nem tetszik a 2011-es MSN, beszéljetek Skypeon, de a Gmailnek is van csevegőfelülete.
2010. okt. 30. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért akarnám újratelepítettni a gépet h a 11-es téll eltünjön és lehessen használni a 2009-et.
2010. okt. 30. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, de egy ilyen hülyeség miatt? Hát, te tudod.
2010. okt. 30. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Hátha segít: [link]
2010. okt. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!