Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet megoldani, hogy a...

Hogy lehet megoldani, hogy a facebookra feltöltött képeket ne lehessen lescreenshotolni?

Figyelt kérdés
Meg akartam mutatni valakit egy barátomnak, mert egy ismert személyre hasonlít és azt írta ki biztonsági okoból nem lehet képernyőképet készítenem. Én is akarok ilyet.

jún. 15. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy be lehet ilyet állítani! Ez engem is érdekel!
jún. 15. 06:18
 2/6 anonim válasza:
Engem is erdekelne
jún. 15. 06:32
 3/6 anonim ***** válasza:
jún. 15. 06:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Sehogy.

A fenti link talán applikációban, telefonról működik, de mondjuk az ellen, hogy asztali gépen pl. egy egyszerű Képmetszővel csináljak egy képkivágást, azt nem létezik megakadályozni.

jún. 15. 07:12
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Banki vagy más alkalmazás is tud(hat) ilyet, hogy letiltja a screenshot lehetőségét, ami védi a felhasználót esetleg egy háttérben futó vírus stb. ellen.

Ha valaki elveszi az alkalmazásnak ezt a telefonra ható tiltási jogosultságát, utána az alkalmazás megmakacsolhatja magát és nem hajlandó működni, ha olyan.

Érzékelheti a rootolt telefont, arra is sztrájkolhat, ha úgy csinálták meg.

Legegyszerűbb persze számítógépen "megoldani". Vagy még egyszerűbb lenne interneten nem bohóckodni, de ez már így marad.

Szerencse, hogy még nem kötelező egy Facebook Ügyfélkapu minden polgár számára.

jún. 15. 08:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Oooh, az én facebookom is zárolva van, csak ezek szerint nem ismertem, hogy ilyen funkciója is van annak, ha zárolom. Azt hittem csak akik nem ismernek nem mehetnek rá a profilomra és ennyi.
jún. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!