Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell kivetíteni egy videót?

Hogy kell kivetíteni egy videót?

Figyelt kérdés

Holnap kikell vetítsek egy ppt-t és egy youtube videót az órán. Ppt még megy, viszont utána ha átkapcsolok a youtubra, akkor csak a háttérképemet mutaja a vetítő. Hallottam már olyat, hogy képernyő kettőzés stb. de foggalmam sincs hogyan kell csinálni mit nyomjak meg?

Kérlek csak normális válaszokat kérek!

Tudom én magamtól is, hogy infóból segggülye vagyok!

2024. jún. 10. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ha a videót nem akarja a youtuberól lejátszani a kivetítőn, akkor töltsd le és játszd le VLC-vel vagy valami lejátszóval

2024. jún. 10. 19:10
 2/2 Morzsi007 ***** válasza:

Laptopról windowsban vagy “Megkettőzés-t” használsz, így a monitoron és projektoron ugyanazt a képet látod, a másik a “Kiterjesztés”, itt az asztal megnövekszik, pl egy ablakot áthúzhatsz az egyik monitorból egy másik megjelenítőben.

Ezek a funkciók a “Win és P” billentyű lenyomásával választhatóak ki.

2024. jún. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!