Mit csináljak??

Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mennyire kapcsolôdik ebbe a témába, ha kicsit se akkkr előre bocsi 😅 A lényeg, hogy tegnap este a szobám tele volt bogarakkal, pókokkal stb. Mintha el lenne átkozva. És sajnos-nem sajnos, de megoltem oket. Savoval fujtam le a falat (ami sav) es semmi baja nem lett a falnak, szepen eltunt reggelre a folt. Viszont a lámpára is fujtam, de ott viszont a fehér lámpának a széle, narancssárgs lett. Próbáltam vízzel lemosni, szárazon lemosni. Hagytam hátha eltűnik reggelre, de nem tűnt. Lehrt hogy a savo hibája, de nem vagyok benne biztos, mert hát a falnak sem lett semmi baja.
2024. jún. 9. 09:24
 1/4 kürtőskalácska ***** válasza:
Szerintem ez azért van mert a lámpa más anyagból készült mint a fal.
2024. jún. 9. 10:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát azt én is tudom igen 😆 Csak akkor ez azt jelenti hogy azt az anyagot teljesen lemarta, es ennyi volt?
2024. jún. 9. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom műanyag burkolata van a lámpának. Azt megmarta a sav. Azt cserével lehet javítani, mással nem.

"Mit csináljak??"

Krumplistésztát tejföllel és uborkasalátával!

2024. jún. 9. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Hidrogén-peroxid kifehéríti.
2024. jún. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!