Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Saját akkus, vagy inkább...

Saját akkus, vagy inkább elemes fényképezőgépet ajánlatok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem két ceruzaelem alakú akkum van, nincs vele gond.
2010. okt. 30. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek van előnye. Elemekkel működő fényképezőbe vehetsz újratölthető elemeket, bárhol töltheted, vagy vehetsz bele egyszer használható alkáli elemet, ha a nyaralás közepén merülne le.

Akkus fényképezők általában tovább bírják egy töltéssel, hamarabb is töltődik fel, mint egy újratölthető elem és szintén bárhol töltheted, ahol van áram, mert meglehetősen kompakt a töltőjük. Viszont, ha cserélni kell, akkor drágább, mint 2db tölthető, vagy alkáli elem.

2010. okt. 30. 00:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt már mindkettő, az akkus jobb volt, mert az elemek állandóan lemerülnek.
2010. okt. 30. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha szeretnéd is használni sokat, akkor csak és kizárolag 'ellemeset' szabad venni. Mert ceruza elemet a legutolsó falú utolsó kocsmájábban is kapsz míg spéci akkut sehol.

Az pedig nem lehet érv hogy az elem gyakran merül. Ha elem van benne vegyél fényképezőgéphez való spéci elemet az sokáig bírja. Akkuból pedig már igen nagy kapacításúak is vannak. Ha pedig sajnálod a pénzt drága nagy kapacítású akkura akkor vegyél 2-4 garnitura normál akkut. Táskában zsebben bárhol elfér pár darab AA elem. Ja és a végére még 1 plusz érv az akkus ellen, hogy bár lehet pót akkut kapni, de ahoz spéci töltő kell a havernál nem töltöd fel ha nincs nálad töltő és tőbszőrősébe, kerül egy pár AA akunak.

üdv,

Attila

2010. okt. 30. 01:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem íróval. Ezért vettem én is direkt ceruza elemes (akkus) gépet. Jobb minőségű (Energizer, Duracell ~2500mAh-s), nem kínai "no name" akkukkal elég sokáig bírja nálam.

A beépített spéci akkukkal az a probléma, hogy az élettartamuk azoknak is véges. Ha cserélni kell, lejárhatod a lábadat, mire valamelyik boltban rendelésre 2 hét határidővel tudnak hozni aranyáron.

2011. jan. 17. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Energizer kb. 1 évig tökéletesen működik, de nem éppen olcsó. Olcsó kínai gagyit nem érdemes venni.
2011. jan. 17. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam több, mint egy éve mennek. Igaz, azért nem fotózok minden nap 100 képet.

Akcióban valami ~1000Ft-ért adták a két darabot. Ennyit szerintem mindenképp megért.

2011. jan. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!