Valaki tud egy aránylag nem olyan drága kormányt ets 2-höz?
Figyelt kérdés
jún. 6. 20:05
1/8 anonim válasza:
Seaborg széria, nekem 300 van, ehhez tökéletes, és olcsó volt, kb 30 ezer
3/8 anonim válasza:
Nekem is használt Logitech G27 van. Nem is emlékszem már, kb 3 éve vehettem Jófogáson 45 vagy 65 ezerért.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már van kormányom.
aug. 28. 21:40
6/8 A kérdező kommentje:
Logitech Heavy Equipment bundle (mert végülis lett annyi pénzem hogy egy jobbat is tudjak venni)
aug. 30. 23:37
7/8 anonim válasza:
És milyen? Ehhez nem lehet kapni kuplolungot meg H-váltót, vagy nem kompatibilis a G-25-27-29 váltójával, pedáljaival? És fordítva? A váltós rész menőn néz ki.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, szeretem. Még nem próbáltam váltóval de viszont a joysick-al lehet szekvenciálisan váltanid de én automatán használom mert nekem az kényelmesebb de ha lehetne hozzá rendes váltó akkor azt használnám.
aug. 31. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!