A robloxon van videójáték amivel TÉNYLEG lehet robuxot szerezni? Van működő robux kód?
Vam működő robux kód, de azt csak egyszer tudod aktíválni és többször nem. (Tehát fölösleges nézned youtubon a videókar erről mind kamu)
Ami lehetséges, néha vannak ilyen promóciós kódok és azt ha aktíválod kapsz egy sapkát vagy ilyesmit. Ezt mindenki megkapja.
Olyan játék nincs a Robloxon belül hogy kapj robuxot. Kamu az összes.
Azt hiszem két lehetőség van "ingyen" robuxot szerezni de nem olyan egyszerű. Régebben én mikor játszottam, voltak olyan oldalak amin ki lehetett tölteni kvízeket stb, és kaptál valahány pontot az oldalon. És ha meg volt például 100 pontod, akkor be tudtad váltani 10 robuxra és megkaptam a Robloxon belül a 10 robuxot. (Ha jól emlékszem, már régen volt, abban sem vagyok biztos hogy vannak-e még ilyen oldalak)
A másik pedig, igaz ezt még nem próbáltam mert már nem játszok, a Microsoft Edge böngészőben van egy olyan hogyha megvan az 1.500 pontod, akkor be tudod váltani egy robux kártyára vagy micsoda az. Gondolom kapsz valamit a Robloxon belül, kiegészítőt vagy pénzt, nem tudom.
#1:
Első megoldás: sajnos ezeket az oldalakat lelőtték.
Második megoldás: tényleg működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!