Műkörmösök vettem egy körömcsiszólógépet nem márkásat.De nem is volt olyan olcsó.Aszt hiszem csak egy műanyag karikát kell beletenni de nem tudom hol kell megcsináltatni hol lehet?
Figyelt kérdés
#Budapest #Műkörömcsiszólógép javítása budapest
máj. 30. 23:04
2/10 anonim válasza:
Milyen szó az, hogy ----- " aszt"?? 😆😆😆
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdésre kncentrálj lécci..Unalmas hogy ilyen felsleges beszólásokkkal megy aaz idő..
máj. 31. 14:40
4/10 A kérdező kommentje:
Nem az okoskodásra vagyok kíváncsi te miért dumálsz már megint bele mindenbe itt éled ki magadat ?V te vagy a nyelvtan betü náci? Unalmas vagy nagyon már..Ép lezavartam 10 óra utazást eközben nem is láttam mi írodik ahelyett amit akartam szóval pihenj éld az életedet ne a gyakorin b--ad a rezet..Csók..
máj. 31. 20:44
5/10 anonim válasza:
Se vessző, se forgalmazási készség... Van baj. Néha vegyél levegőt
6/10 A kérdező kommentje:
Szia alszol?
máj. 31. 21:58
7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, itt nem csicskák vannak, szóval ha választ szeretnél, akkor el kell érned, hogy kedve legyen válaszolni a válaszadódnak az általad elvárt módon. Ha esetleg fotóval szeretnéd segíteni a folyamatot, könnyen megteheted, ha feltöltöd nyilvános tárhelyre és a linket ide bemásolod. Ez azért hasznos, mert hiányában vagyunk a látnoki képességeknek, és a gondolatolvasást pedig tiltják az EU szabályok.
Én segítenék, de a válaszaid alapján elment töle a kedvem, szóval ezt most csak búcsúzóul írom neked.
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tünik hogy te a témában semmi relevánsat nem tudsz mondani..Szóval ennyi..Itt unatkozól és marhaságok írásával töltöd az idődet.
jún. 1. 00:01
10/10 A kérdező kommentje:
:)
jún. 1. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!