Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van - e még értelme a gyakori...

Van - e még értelme a gyakori kérdések oldalnak a Chatgpt korszakában?

Figyelt kérdés
Mindenesetre az én egyik kérdésemre, sokkal komolyabb választ adott, mint itt 1-2 illető

2024. máj. 26. 18:04
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
60%
Vettem egy mikrót
2024. máj. 26. 20:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"ezt a kérdést nem hiszem, hogy a Google megválaszolta volna:"

Ott én vagyok a 2-es válaszoló. Kiváncsi lettem volna hogy a kérdezőnek hogyan jött ki az 50-50%... elég képzetlennek kell lenni ahhoz hogy még alegalapvetőbb matek se menjen.

Egyébiránt az öröklés rendjét törvények szabályozzák amiket lehet keresz google-el is.

[link]

2024. máj. 26. 20:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet támaszkodni a legújabb chatgpt-re. Van-e értelme a gyk-nak az AI korában? Persze. Azért ne felejtsük el, hogy van egyfajta szociális igényünk az evolúció által. Még ha tudjuk is, hogy az AI vagy a google által hamar választ kapnánk, még mindig kézenfekvőbbnek tűnik emberekkel kapcsolatba lépni és úgy tudást szerezni. Már csak azért is, mert így megkapjuk ezt a fajta közösségi élményt. Személy szerint én keverem a kettőt. Vannak kérdések, amihez egy ember gondolkodása jobb. Az egzakt dolgokban viszont messze veri az embert a gép.
2024. máj. 26. 20:15
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#20: Nem is azt vetette fel a #12-es hozzászóló, ez egy más jellegű kérdés (bár ez is egyszerű, szimpla általános iskolás matematika).

Hanem azt, hogy a kérdés-válasz fórumoknak - így "ennek az oldalnak" is - van-e "értelme a Google-kereső megjelenése óta".

Ami valamilyen szinten igaz is, mivel ezeken a kérdés/válasz fórumokon - nem csak a Gyakori Kérdéseken - előforduló kérdések egy jó része egy szimpla webes keresés - nem csak a Google - első pár találatának elolvasásával megválaszolható lenne (de ide lehetne idézni a kézikönyveket, hivatalos dokumentációkat) - nem hiába szerepelnek a "netikettekben" (például: [link] ) azok a javaslatok, hogy "előbb keress, aztán kérdezz", illetve nem hiába léteznek az RTFM, LMGTFY rövidítések (előbbi még a 2. világháborúból, az online világ előtti világból ered).

2024. máj. 26. 20:16
 25/32 A kérdező kommentje:
#19 nem arra utalok, hogy agyi infarktust kapott emberek írnak félszavas válaszokat, hanem arra, hogy egyesek sok esetben szinte lenézik a kérdezőt, nem engem
2024. máj. 26. 20:21
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetöen szerintem van, mivel mégis màs valódi emberekkel beszélni, az ö véleményüket hallani. De az oldal felhasználóinak a nagy része sajnos csak a frusztrációit és a komplexusait levezetni jön ide, az ö válaszaiknál pedig még a cleverbot is jobb :D
2024. máj. 26. 21:25
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van, mert az erről szóló kérdésedet is pl. ide írtad ki ugyebár.
2024. máj. 26. 21:56
 28/32 A kérdező kommentje:
#17 csak megkérdeztem neki a chatgpt-től de
2024. máj. 27. 10:13
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nézz már körbe miket kérdeznek. A chatgpt-nek a javát fel sem lehet tenni, mert totál prűd
2024. máj. 27. 10:46
 30/32 A kérdező kommentje:
#10 erre írtam, hogy már érvelni se tudsz, már az is kisebb csoda, hogy egy ilyen súlyos agyi infarktus (stroke) után, egyáltalán olvasni és még írni is tudok
2024. máj. 27. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!