Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van - e még értelme a gyakori...

Van - e még értelme a gyakori kérdések oldalnak a Chatgpt korszakában?

Figyelt kérdés
Mindenesetre az én egyik kérdésemre, sokkal komolyabb választ adott, mint itt 1-2 illető

máj. 26. 18:04
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
60%
Vettem egy mikrót
máj. 26. 20:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"ezt a kérdést nem hiszem, hogy a Google megválaszolta volna:"

Ott én vagyok a 2-es válaszoló. Kiváncsi lettem volna hogy a kérdezőnek hogyan jött ki az 50-50%... elég képzetlennek kell lenni ahhoz hogy még alegalapvetőbb matek se menjen.

Egyébiránt az öröklés rendjét törvények szabályozzák amiket lehet keresz google-el is.

[link]

máj. 26. 20:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet támaszkodni a legújabb chatgpt-re. Van-e értelme a gyk-nak az AI korában? Persze. Azért ne felejtsük el, hogy van egyfajta szociális igényünk az evolúció által. Még ha tudjuk is, hogy az AI vagy a google által hamar választ kapnánk, még mindig kézenfekvőbbnek tűnik emberekkel kapcsolatba lépni és úgy tudást szerezni. Már csak azért is, mert így megkapjuk ezt a fajta közösségi élményt. Személy szerint én keverem a kettőt. Vannak kérdések, amihez egy ember gondolkodása jobb. Az egzakt dolgokban viszont messze veri az embert a gép.
máj. 26. 20:15
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#20: Nem is azt vetette fel a #12-es hozzászóló, ez egy más jellegű kérdés (bár ez is egyszerű, szimpla általános iskolás matematika).

Hanem azt, hogy a kérdés-válasz fórumoknak - így "ennek az oldalnak" is - van-e "értelme a Google-kereső megjelenése óta".

Ami valamilyen szinten igaz is, mivel ezeken a kérdés/válasz fórumokon - nem csak a Gyakori Kérdéseken - előforduló kérdések egy jó része egy szimpla webes keresés - nem csak a Google - első pár találatának elolvasásával megválaszolható lenne (de ide lehetne idézni a kézikönyveket, hivatalos dokumentációkat) - nem hiába szerepelnek a "netikettekben" (például: [link] ) azok a javaslatok, hogy "előbb keress, aztán kérdezz", illetve nem hiába léteznek az RTFM, LMGTFY rövidítések (előbbi még a 2. világháborúból, az online világ előtti világból ered).

máj. 26. 20:16
 25/32 A kérdező kommentje:
#19 nem arra utalok, hogy agyi infarktust kapott emberek írnak félszavas válaszokat, hanem arra, hogy egyesek sok esetben szinte lenézik a kérdezőt, nem engem
máj. 26. 20:21
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetöen szerintem van, mivel mégis màs valódi emberekkel beszélni, az ö véleményüket hallani. De az oldal felhasználóinak a nagy része sajnos csak a frusztrációit és a komplexusait levezetni jön ide, az ö válaszaiknál pedig még a cleverbot is jobb :D
máj. 26. 21:25
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van, mert az erről szóló kérdésedet is pl. ide írtad ki ugyebár.
máj. 26. 21:56
 28/32 A kérdező kommentje:
#17 csak megkérdeztem neki a chatgpt-től de
máj. 27. 10:13
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nézz már körbe miket kérdeznek. A chatgpt-nek a javát fel sem lehet tenni, mert totál prűd
máj. 27. 10:46
 30/32 A kérdező kommentje:
#10 erre írtam, hogy már érvelni se tudsz, már az is kisebb csoda, hogy egy ilyen súlyos agyi infarktus (stroke) után, egyáltalán olvasni és még írni is tudok
máj. 27. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!