Ha a füldugóra még teszek fel zajszűrő fejhallgatót, akkor jobban hat?
Igen, jobban.
Én is csináltam ilyent. A viaszos füldugóra még rátettem a fülvédő tokot. Fűnyírásnál teszteltem. Hallatszott az hogy halkabban jött át a gép hangja. De nem volt fele annyira halk. De nem érte meg a vacakolást, úgyhogy inkább nem használom ezt a konfigot.
Én is próbáltam ilyet amikor a szomszéd lakásban építkeztek/bontottak...
füldugóra Bose 700 fejhallgató...
Sőt (erre már nem emlékszem 100% biztosan) egyszer még Airpods Pro fölé is raktam a Bose 700-at.
Benyomtam valami végtelen/10 órás gyenge eső/zápor relax videót Youtoube-ról (belső szintre az Airpods Pro-ra) és úgy tudtam aludni is a szomszédban zajló fúrókalapácsos, csákányos, mittoménmilyen munka ellenére is.
Minden zajt nem lehet kiszűrni, mert nem csak a hallójáratodon keresztül jutnak el a rezgések a füledbe. Bizonyos dolgokat, frekvenciákat fogsz hallani mindenképpen.
Illetve a saját tested zajait is hallod akkor is ha teljesen be van dugva a füled, vagy le van némítva minden hang. Sőt így még jobban is fogod hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!