Van rá mód hogy ha van egy word dokumentumom akkor az abban lévő összes dőlt formátumú szövegrészt egyszerre kijelöljem valamivel?
Figyelt kérdés
2024. máj. 11. 15:46
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Az új office-t nem ismerem, nekem egy nagyon régi van, abban nincs erre lehetőség, úgy tudom ezeket csak makrókkal talán lehetne megoldani, általában a szövegformátumokra nem igazán lehet szűrni, de ha mégis, akkor majd aki tudja leírja, engem is érdekelne.
2/7 anonim válasza:
Ha csak a dőlt szöveget akarod nem dőltté alakítani, válaszd az egész szöveget, és kétszer a dőlt váltást.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából az lenne a lényeg hogy ki tudjam jelölni a kihúzó eszközzel.
2024. máj. 11. 16:42
4/7 anonim válasza:
Ctrl + H, csere ablak megnyitása
"Keresett szöveg" mellett a sorba belekattintasz, utána lent Formátum > Betűtipus. A megnyíló ablakban csak a Dőltet jelöld ki, majd oké.
"Csere erre" szöveg mellett a sorba belekattintasz, utána lenn Formátum > Kiemelés.
Majd "Az összes cseréje". Az aktuálisan kiválasztott kiemelő színt fogja alkalmazni
Érdemes a csere ablak alján a formátum és speciális gombokban elmélyedni, mert csodákat lehet ott tenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!!!!!
2024. máj. 11. 17:26
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 nagyon jol lehet palgizalni igy barmit szoval nagyon hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!